30 ağustos zafer bayramı gecesi ilk videomuzu yayına aldık. Açıkçası basit bir şekilde detaylara girmeden bir video ile youtube 'a merhaba videosu sergiledik. Kendi evimiz tadilatda olduğu için maalesef çok geniş bir alana sahip değildim.Lütfen videomuzu inceleyerek olumlu olumsuz tüm yorumlarınıza açık olduğumuzu belirtmek isterim.
Güncel videolarımız da incelemeleri çok daha detaylı bir şekilde yapacağız. Videolarda sadece 1 konuyu baz alarak gideceğiz
Eğer beğenirseniz abone olmanızı temenni ediyorum iyi seyirler...
Açıkcası sanki daha önce bu alanda tecrübeniz varmışcasına akışkan konuşmanız gayet güzel ben beğendim yanlız tek eksik var konuşurken arkaya fon olmazsa olmazsa telifsiz müziklerden arkaya uygun bir müzik koyarsanız iyi olan videonuz dahada iyi olacaktır :) başarılar
Hocam Gebelik takip programı ve drift max pro uygulamaları birbirlerine dağlar kadar uzak :D
Ama Videolarınızı İnceledim bu işi biliyorsunuz seo yapmayı başarmışsınız, gerek üslubunuz gerek sunumuz bu işi yapıyorum diyor. Allah Çoçuğunuzu Analı Babalı Büyütsün Efendim. Başarılarınızın devamını dilerim