-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Dijital Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba, sitemizin ingilizce hali de türkçe hali de hazır. Fakst header bölümübe bayrak ekleyip geçişleri yapma konusunu bir türlü çözemedim. Yardımlarınız rica olunur.
Saygılarımla
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hangi eklentiyi kullandınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eklenti ne kadar çok ise site o kadar yavaş çalışır bence Dile göre bir sayfa açın ve içerikleri oraya girin zaten yabancı kişiler aramamotorundan sitenize girecektir ( çok büyük ihtimalle)
antikkentleri.com
tatilyardimcim.com
Wordpress Uzmanı & Seo & Editör
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Ayrı bir sayfa oluşturarak çok dilli site açılmamalıdır. En azından SEO açısından hreflang eklemeniz gerekir sayfaya bunu da en iyi eklentiyle yapabilirsiniz, tabii SEO konusunu umursuyorsanız.
Çok eklenti bulunmasında bir sakınca yoktur. Düzenli bakım ve güncelleme alan, popüler, hafif eklentiler kullandığınız sürece çok sayıda eklenti kullanabilirsiniz. Özellikle böyle önemli bir özellik için eklenti gereklidir.
Yok eğer farklı bir dil bulunan sayfa sadece ufak bir sayfadan ibaretse o zaman manuel yapabilirsiniz çok sorun olmaz. Bayrak resmini ve linki taşıyan bir HTML kod hazırlayıp onu sitenin header bölümüne ekleyin. Temanızda header için özel kod ekleme yeri varsa öncelik o olmalı. Tema editlemek iyi bir yöntem değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bana kalırsa yeni bir subfolder veya subdomain oluşturmanız çok daha avantajlı olacaktır. Her ne kadar bana gereksiz gelsede multi site olarakta kurabilirsiniz.
Linki footer'a ekleyebilirsiniz