Ryse
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Oto Döşeme Ustası
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam arkadaşlar, SEO konusunda pek bilgili değilim bunu baştan belirteyim. İşyerimiz için Wix üzerinden açmış olduğumuz bir sitemiz mevcut. Elimden geldiğince her şeyini ayarlamaya çalıştım fakat ne yaparsam yapayım belirli anahtar kelimelerde üst sıralarda gözükemiyorum.
Bundan önce Google'a üç dört sefer reklam verdik fakat buda bütçemizi zorlamaya başladı. Araştırmadım fakat anahtar kelimelerin rekabetinin yüksek olduğunu zannetmiyorum. Zaten sadece 4-5 tane anahtar kelimede (tam eşleşme) üst sırada bulunmak istiyoruz. Birkaç SEO hizmeti veren firma/kişiler ile görüştüm fakat olayı tam net bilmediğim için ne dediklerini, nasıl yapacaklarını, ne işe yarayacağını anlayamadım. Bu konuda yardımcı olabilecek veya öneride bulunabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"Belirli anahtar kelimeler" önemli bir kavram. tek yada iki kelimeli anahtar kelimeler üzerinden uğraşıyorsanız işiniz çok zor. geniş tutmalısınız anahtar kelime ağını. ama makale içinde de o tek ve iki kelimeleri kullanmalısınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Anahat kelime vurgulanamsı, kullanımı, başlıklarda geçmesi, meta tagda anahtar kelimenin olması gibi bir çok etken ile yapmanız gerekemekte
antikkentleri.com
tatilyardimcim.com
Wordpress Uzmanı & Seo & Editör