İlk kez kullanacaklara 3 kere ücretsiz kullanım hakkı!

Kunduz'la sınava hazırlan, çözemediğin sorulara anında cevap al! Bana özel ALPGUL565 koduyla Kunduz'u indirimli kullanmaya başlayabilirsin! https://getkunduz.app.link/r1FnjPwd93

Kunduz; YKS, LGS, TYT, AYT, YDT, KPSS ve ALES’e hazırlanan öğrencilere çözemedikleri sorularda uzman eğitmen ağı ile ortalama 15 dakikada açıklamalı ve kaliteli çözüm desteği sağlayan bir soru çözüm uygulaması. Özel ders ve dershaneye kıyasla en az 10 kat daha hızlı ve daha ekonomik! Üstelik şimdi 30 dakikada %100 çözüm garantisiyle!

Soru Çözümü: YKS, LGS, TYT, AYT, YDT, KPSS ve ALES’e hazırlıkta tüm derslerden, EBA ve MEB testlerinden soru sor, anında soru çözümü al, çözülmeyen sorun kalmasın! Çözümün 30 dakika içinde gelmezse soru hakkını iade edelim!

Soru Bankası: YKS, LGS, TYT, AYT, YDT, KPSS ve ALES gibi MEB ve ÖSYM sınavlarında çıkmış sorular dahil olmak üzere şimdiye kadar Kunduz’da sorulmuş tüm sorulara ve çözümlerine ulaş. Ders ve konu seç, zorluk belirle, testi başlat; görmediğin soru kalmasın!

Rehber Kunduz: Sınava hazırlık sürecinde sana motivasyonel destek sağlayarak eğitim koçluğu yapan rehberlik ekibimize danış; kişisel haftalık ders çalışma programını hazırlarken rehberlik ekibimizden yardım al!

Neden Kunduz?
Çünkü Kunduz’da 30 dakika içinde profesyonel eğitmenler ile %100 çözüm garantisi var!

- Çözüm Anında Cebinde: Öğrencilerin zamanla yarıştığı dönemler olan YKS, LGS, TYT, AYT, YDT, KPSS ve DGS hazırlıkta test çözmek kadar çözülemeyen sorulara anında ve hızlı çözüm desteği almak da bir o kadar önemli. Kunduz bu desteği 30 dakika içinde, kapsamlı ve güvenilir açıklamayla öğrencilere sunuyor. Üstelik 30 dakikayı geçerse soru hakkın anında iade!

- Her derste %100 çözüm garantisi: Kunduz'da YKS, TYT, AYT, LGS, DGS ve KPSS hazırlıkta, EBA ve MEB testlerinde, hiçbir derste çözülmeyen sorun kalmaz. Öğrencilerin sorduğu sorular %100 çözüm garantisi ile profesyonel eğitmenler tarafından 30 dakika içinde çözülür. Ayrıca çözümlerde anlamadığın kısımları eğitmenlere sorabilir, daha detaylı yanıt alabilirsin.

Kunduz; dershane ve özel derse göre en az 10 kat daha hızlı, 10 kat daha ekonomik!
- Özel ders: Bir özel ders içinde ortalama 15 soru çözümü sağlanabilir. Kunduz’da aynı fiyata dilediğin zaman 600 soru çözümü alabilirsin. Özel derse göre en az 10 kat hızlı 10 kat ekonomik! 



- Dershane, Özel Ders, Etüt Merkezi: Dershane ve etüt merkezlerine göre en az 10 kat daha ucuz ve hızlı! Dershane ve etüt merkezlerinde, sınırlı sürede sınırlı soru çözümü alabilirken Kunduz’da çok daha ucuza masa başından kalkmadan soru sorabilir ve yüzlerce soru çözümü alabilirsin.
- Dershane ve etüt merkezlerinde öğretmen peşinde koşmaya ve özel ders için yüklü paralar vermeye son!





- Uzman Eğitmen Ağı: Kunduz eğitmen kadrosu 20.000’den fazla profesyonel, diplomalı eğitmeniyle sorularınızı bekliyor!