-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Site adı : Dini Forum
Site adresi :
https://diniforum.org
Açıklama : Henüz bu ay hizmete girmiş olan dini Forum sitemize desteklerinizi bekliyoruz. Üye olup konu açarak bizlere destek olabilir; dilek istek ve şikayetlerinizi bizlere bildirebilirsiniz. Vakit ayırıp konuyu okuduğunuz için teşekkür ederim
Sizde ailemize katılmak ister misiniz? | Wmabi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Görünümünü ctrl+mouse tekerlek geri döndürme ile %80 şeklinde olsa hem daha ince bir site hemde daha sade direkt bir ekran görüntüsüyle karşılamak gelen ilk ziyaretçilerin güzel tepkisine sebep olabilir. Onunla ilgili olarak site dayet güzel konu başlıkları güzel seçilmiş. Büyük islami instagram sayfalarıyla konuşularak snap paylaşımlarında olsun yeni paylaşım postlarda olsun tanıtım için çalışma yapılarak hızlı bir gelişim sağlayabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
TeknoBloGG.com - Blog, Teknoloji Haberleri ve Gündeme Dair Haberler
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İşveren
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forum yöneticilerinin dini anlatacak bilgileri var mı? Dini konularda eğitim aldılar mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
o kadar çok reklam varki ve o kadar reklam alanları büyükki sştede sadece reklam sitesi gibi duruyor bence
antalyaplaket.com / aktifyasafitkal.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Tarihçi
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sitenin geneline bakıldığı zaman reklamlar çok fazla yer kaplıyor, Adblock kullanmadan giremedim resmen. Ayrıca sitenizde favicon kullanmanızı tavsiye ederim.
https://uzmantarih.com