Makale yazarlığı; ilgi, dinamiklik, kelime haznesinin genişliği ve edebiyat isteyen bir alandır. Gelişen internet teknolojisinde elbette arama motorlarının istedikleri bazı kurallar vardır, fakat "kurallara uyum sağlayacağım" diyerek bir makale yazılırken konunun dışına çıkılmaz.
2013 yılından beridir www.hitmakale.com üzerinden makale yazarlığı hizmeti sağlıyorum. Moda, turizm, sağlık, ürün tanıtımı, firma tanıtımı, kurumsal yazılar, sosyal medya reklam yazıları gibi birçok alanda hizmet veriyorum ve makaleleri hazırlarken sırf "SEO uyumlu makale" olsun diye kelime sayısını arttırmıyor, tek bir kaynağa bağlı kalarak yazı yazmıyorum. Peki, makale yazarken dikkat ettiğim noktalar nelerdir?
1- Makale başlığı seçerken aranma hacmine göre,
2- Giriş, gelişme ve sonuç bölümlerinin hiyerarşi içerisinde olmasına,
3- Alt başlıkların ana başlıklarla uyumlu olmasına,
4- Anahtar kelimeleri oluştururken makalenin akışının bozulmamasına,
5- Snippet uyumuna dikkat ediyorum.

Hangi Alanlarda Yazıyorum?
Araştırma yazıları, sağlık, haber yazısı, ürün tanıtımı, firma tanıtım yazıları, turizm, kripto para alanları başta olmak üzere birçok alanda yazıyorum.

Hangi Siparişleri Almıyorum?
1- Kelime sayısı belirlenen (şu kadar kelime olsun) şeklindeki makale siparişlerini almıyorum. Nedeni ise; kelime sayısına bağlı kalınarak yazılan yazılar, özgün olmaz.
2- Ahlak kurallarına aykırı makale siparişlerini almıyorum.
3- Araştırma yazılarında makale sayısına göre gün belirliyorum, acele ettiren arkadaşların çalışmalarını, yazıların kötü çıkmaması adına almıyorum.

Ücretlendirme
Konulara göre fiyat verilir. Standart paket, profesyonel paket, uzman paket gibi bir ayrım söz konusu değildir. Benim için her konu değerlidir ve her konuyu olabildiğince en iyi şekilde yazarım.