-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba herkese. Adsense şöyle bir uyarı verdi, bilgisi olan var mı?
Satıcı bilgilerinizi Google sellers.json dosyasında yayınlamanızı öneririz. Mevcut görünürlük durumunuzu incelemek için hesap ayarları sayfasını ziyaret edin.
Hesap ayarlarına gidiyorum. Satıcı Bilgilerinin Görünürlüğü > Görünürlük durumunuzu seçin Gizli ve şeffaf seçenekleri var.
Ne yapmam gerekiyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynısı bana da geldi. Açıklama falanda yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biraz Araştırdım yabancı forumlarda falan. Bunu kabul edenlerin geliri %20 oranında düşmüş. Onlarda çok bişey anlamamışlar. Google bununla ilgili bir açıklama yapar diye umuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yeni gelmiş sanırım bu durum, eskiden böyle bir seçenek gördüğümü hatırlamıyorum çünkü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam Sellers.Json Aynı ads.txt gibi bişeymiş. Ama ads.txt yayıncıların gerçekliğini kanıtlaması için sunuluyordu ya hani. Bu Sellers.Json beyefendi de , reklam veren firmaların **************lığını önlemek için yapılmış.
Bu google'ın da bu huyunu hiç sevmiyorum. Çıkarıyon bişey madem , bize bi mail falan atıp durumu anlayacağımız şekilde izah etsene , demi ? Ne eziyet ediyosun yani ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google gene gelirlere pusu kurmuş bakalım ne olacak
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaptığım araştırmalara göre , Seller.Json reklam veren firmaların sizin hakkınızda bilgi sahibi olarak reklam engelleme hakkına sahip olmasına , ya da eğer sitenizi ve yayıncı kimliğinizin geçmişini beğenirse , TBM oranını daha yükselterek sizin sitenize özel reklam yayınlama hakkına sahip olabileceğini sağlıyor.
Daha Net olarak anlatırsak ; Sellers.Json olayına Şeffaf derseniz , REKLAM VEREN FİRMALAR sizin sitenizi , adınızı soyadınızı , Adsense yayıncı kimliğinizi görebilecek. Bu şekilde eğer sitenizi kaliteli görürse reklam kalacak , beğenmezse " bu sitede benim reklamım yayınlanmasın " diyecek ve o firmanın reklamı bir daha sizin sitenizde çıkmayacak.! Bu nedenle ben direk kapattım. Gizli kalması daha iyi...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında iyi gibi görünüyor, şu açıdan; benim sitemde kitleyle hiç ilgisi olmayan reklamlar çıkıyor, cephe kaplama gibi. Ben bunu manuel olarak engelliyorum, baştan engellenmiş oluyor bu duruma göre.
Tecrübe eden arkadaşlar varsa deneyimlerini bekliyoruz artık :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
https://support.google.com/adsense/answer/9889911?hl=trBuradan yapabilirsiniz ben yaptım bakalım ne olacak :) kötü bir etkisi olursa yazarım
antikkentleri.com
tatilyardimcim.com
Wordpress Uzmanı & Seo & Editör