-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tanıdığım herkesin masasını gördüm sayılır :D
Yarın sabah bende çekeceğim şu an acayip uykuluyum bro iyi geceler :D
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Atakan adlı üyeden alıntı
Evet aynen. A4TECH KB8 :) üzerine klavye tanımam. Harikadır. Fakat şimdi rafa kaldırdım, duruyor. Değişiklik yapmıştım odada :) Eskiyi alıntılamışsınız :D Yenisini az önce
paylaştım.
Ne yalan söyleyeyim bende çok seviyorum kb8'i ki a4tech logo'sunu taşıyor diyecek söz yok :) Yanısıra yeni modaya da pek ayak uyduramadım, eskiden x7 mi varmış arkadaş! :)
Değişiklik baya güzel olmuş. Duvara bir nebze de olsa entegre ettiğin monitörde ne yapıyorsun ? Valla 1 2 yıla benimde düşüncelerim var odamla ilgili ama kendi işimi kurmam gerekli öncesinde :) Aynı şekil olacak bendede ama 3 monitör düşünüyorum. 1'inde örnek olacak(kodlamalar, tasarımlar için) yedek bir kasa, ikinci monitöre laptop veya sağlam bir kasa bağlamayı düşünüyorum(şöyle graphic vga kart'ı olan) üçüncüyeyse tivibuyu filan koyabilirim veya kadim dostum winamp'ı :) Bir de ses sistemi döşedikmi tam olur, zaten yatak tam burayı seyrediyor olacak istersen üçünüde sağlam kasaya oyun veya film bilmiyorum imkanları baya bi araştırmak lazım :)
Kapağından çıkarır gibi oldum; Sağ alttaki kasa bildiğin eskiymiş abi, senede 1 görmek anca nasip oluyor bu tarz kasaları serviste :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT