Fys
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
selamın aleyküm arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi seo uyumlu sohbet ve chat üzerine makale yazacak arkadaşlar aranıyor memnun kalındığı takdir de diğer domainlerim içinde iş verebilirim fiyat teklif pm beklemekteyim teşekkürler saygılar herkese
Not: Referans alabilir miyim ve de ilk etapta 5-10 makale işi verilecektir memnun kaldığım takdir de her zaman beraber çalışalacaktır.
https://feza.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forumda belirtilen taban fiyat 1.5 liradan teklif verdim, çok pahalı olduğunu söyledi. Özelden iş yapıcak arkadaşların dikkatine, bu arkadaşla iş yapmayın. Komik rakamlar söz konusu :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fys
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
komik rakamlar mı? ben ne fiyatı söledim de komik rakamdan bahsediyorsun özeldeki konuştuğumuz bişeyi buraya neden taşıyorsun seninle anlaşmak zorunda mıyım? kalkmış saçma sapan konumu baltalıyorsun ne haddine parasını sen vereceksen kabul edeyim diğer teklifleri sana mı kazanıyorum parayı da kalkmış komik rakamlardan bahsediyorsun kendi işine gelmediği zaman diğerleri de kazanmasın diyip elealemi de fişekliyorsun aklınca şu kendini bilmiş özeldeki konuşulanları konuya yansıtacaksan özelden neden mesaj attın? işine gelmedi seninle çalışmadım diye böle davranamazsın zaten sende bu art niyet varken hiçbişey de olmaz senden bir daha da konumun altına yorum yazmazsan sevinirim yazarsan da umursamayacağımı bil buraya saçma sapan insanlarla tartışma amaçlı girmiyorum bu saçmalık benim için bitmiştir.
https://feza.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, forum kurallarında belirtildiği üzere 100 kelimesi 1.5liradan makale hizmeti satın alabilirsiniz. Taban fiyatı baz alarak özelden teklif verdim, çok pahalı dediniz. 100 kelimesi 1 liraya kimse makale hizmeti vermez, sizin gibi insanlar bu piyasayı bu şekilde öldürüyor. Dikkat edelim. İyi forumlar. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.