lostyazilim
tr.link

Profosyonel desteğe ihtiyacım var ( ücretli ücretsiz)

2 Mesajlar 503 Okunma
acebozum
tr.link

Eg0isTa Eg0isTa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2019
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek polis hazırlk
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 2, (%0)
Merhaba arkadaşlar yeni bir kanal açtım video editleme müzik ekleme kesme bicme shop youtube seo yapma gibi yeteneklerim var ve ben bu yeteneklerimi kulanarak bir youtube kanalı actım kısa sürede büyük yükselişe geçti ancak kanalım kesitlerden faydalandıgı icin para kazanması acılmaz diyen arkadaşlar var ben yeni bir kanal alıp (para kazanması acık) onun üzerindenmi gitmem lazım yoksa 4000 saat 1000 aboneyi gectikten sonra kanaldaki telifli videoları gizleyip başvurumu yapmam lazım

yardımcı olacak arkadaşlar konu altına yorum pm olarak yardım edebilir ve eğer pk ile yürüye bileceksem pk acık kanalda alınır.

elektronikssl
webimgo

Casoom Casoom WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.06.2020
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 155
  • Beğeniler 42 / 46
  • Ticaret 0, (%0)
Benim kanalım piyano üzerine, para kazanma telifli videolarla açıldı. Yüklediğim şarkılar Cover şarkı olarak görünüyor. Telif alan videolarda da genelde kazandığınız parayı hak sahibiyle paylaşıyorsunuz. Çok az sayıda da erişim engeli olan videom var. Youtube telif alan videolarımda bunun bir ihlal olmadığını belirtiyor. Çünkü cover şarkı haliyle.

Şarkıyı birebir kullanıyorsanız onun da belli bir limiti var, 10 veya 15 saniyeydi sanırım.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al