-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Faydalı İşler
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar,
Elimde 2 Adet finans ile alakalı domain var ikisininde satın alındığı yer turhost oradan hostingde alabilirim sıkıntı değil kurulumu onlarda yapıyorlar yine sıkıntı yok ama şunu sormak istiyorum iş yoğunluğumdan ötürü tek tek herşeyle ilgilenemem bazı arkadaşlar var kurulum yapan seo ayarlarını yapan tema kurulumu yapan türkçeleştiren vs. analistik falan kayıtları yapan bana da makul geliyor ben sadece yazı girerim diyorum fakat bu adamlara hangi bilgileri vermek gerekiyor mail şifreleri vs mi? çünkü herşeyimi tek mail ile çeviriyorum :) banka işlemleri diğer üyelikler vs. adam bi alsa çoşar ortalık :)
emka
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Grafiker,Tasarım,Reklam
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Ticaret puanı ve geçmişine bakmanız yeterli olur yapmış olduğu işlere bakmalısınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
0535***6809 gsm numarası haricinde başka bir iletişim numaram yoktur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
J** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Mail ve sayire bilgisi vermeyeceksiniz. Hostingi aldıktan sonra hosting bilgilerini vermeniz yeterlidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kullanacağın alt yapı bilgisi vermen yeterlidir kod wp dende girebilir diğer yazılımsalları sadece giriş ver yeter işleri bittiğinde değiş
Storyman
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı ve Web Geliştirm
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Güvenli kişi/ajans seçmeniz gerekiyor. Safahatını incelemelisiniz. Gerekirse SMTP ayarlarınız için de e-posta dahil bazı şifrelerinizi paylaşmak durumunda kalacaksınız (eğer siz kendiniz ayarlamayacaksanız)
-Mutlaka bir sözleşme ile iş yapın,
-Mümkünse özel işlemlerde kullanılmayan, yakın isimli başka bir tane email belirleyin bu gibi işlemler için. (En azından dekontlarınızı vb. başka biri görmesin)
-Domain&Host şirketiniz sadece hep sizi tanısın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ecomanya
Gece, Gündüz, Hayal...
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Kamuda Görevli
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arada sırada yine yardıma ihtiyacınız olacagını düşünüyorsanız, bence sözleşme ile iş yapın. Ticaret puanı yüksek olanı biri ile çalışın.
2 kişi bu mesajı beğendi.