-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
tolhur hosting TR'de hocam. O zaman en iyisi iyice araştırmak, kaş yaparken göz de çıkarmayayım
yalnız kalırım sanma, mutsuz olurum sanma
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
yilmaz70 o zaman şimdilik Cloudflare kullanmaya gerek yok en azından site rayına oturana dek, güncellemelere de önem vereceğim mutlaka. Admin paneli için ise wp-admin bağlantısını değiştirme fikri var aklımda sadece. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
DeepX
PM ile ulaşın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
- Kullanacağın eklentileri önceden belirle, tek tek deneyip veritabanına çöp bırakma.
-Cache + cloudflare kullanımı yapacaksan ayarları doğru yap, siteyi okunamaz bir hâle getirme.
-tek Resim optimize eklentisi kullan bazı eklentileri silince resimlerde gidiyor.
- ayarları doğru yaptıktan sonra her haftan değiştirme( yanlış değilse) veya bir profesyonele bırak.
- sitenin teknik kısmı bittikten sonra kaliteli içeriğe odaklan eklediğin her içeriği ilk 10a hatta 1. Siraya taşımaya çalış.
- kaliteli backlink almaya çalış gereksiz sizlerden kesinlikle alma.
-linklere para gözüyle bakma eğer konumu açıklayan veya ek sağlayan güzel ve açıklayıcı bir yazı varsa kesinlikle link ver.
- konuyu doğru açıklayan videolar ve Website sayfaları ile içeriği donat.
- çalıntı resim ve yazı kullanma Free siteler den al.
Şuan mobilim bu yüzden emir kipyile yazdım bazı yerleri, belki yanlış bir oto kelime girmiş olabilir araya. Şimdiden kusura bakma lütfen.
Tavsiyem her yazını bir eser olarak yaratmaya çalış. Kolay gelsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
DeepX
PM ile ulaşın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ek olarak yukarıdaki açıklamalara uygun olarak 1 ayda yazdığım bir içerik godaddy blogunda kaynak olarak yer aldı. Senin için nekadar önemli bilmiyorum ama beni çok sevindirdi. Kısaca emek ver ve giriştiğin her projeye CV nde yer alacak bir artı olarak gor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
DeepX Uzun süredir Blogger kullandığım için pek çok işlemi hatırlamıyorum maalesef, o yüzden eklenti ayarlarında bir sorun yaşamamak için birçok kaynağı kıyaslayıp işlem yapmayı planlıyorum. Resim optimizesi için eklenti kullanmamaya çalışacağım çünkü kullanabildiğim kadar az eklenti kullanmak istiyorum, en azından hedefin bu yönde.
İçerik bölümünde ise hata yapa yapa bir şeyler öğrendim sanırım, eskisi gibi sırf site boş durmasın diye değil gerçekten emek vererek az ama öz yazmak istiyorum. En büyük hatam buydu sanırım.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, hepsini tek tek not aldım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
yilmaz70 adlı üyeden alıntı
kemalunlu70 Madem ki deneme/yanılma yolu ile ilerleyeceksin, o zaman veritabanı temizliğini de öğrenmelisin.
İnan yüklenip kaldırıldıktan sonra veritabanında o kadar çok kalıntı kalıyor ki şaşarsın. Ve bunlar veritabanına ek yük oluşturmaktan ziyade bazı problemler yaratabiliyor.
Bu yüzden mümkün olduğunca veritabanını temiz tutmalısın.
Kolay gelsin.
Wordpressin içine girdikçe öğrenmek gereken ne çok şey çıkıyor :) çok teşekkür ederim, veritabanı temizliğini de not aldım mutlaka göz atacağım.