-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yaptırdığınız firmadan orjinal halini isteğiniz şuan psd veya program aracılığı ile bunları yüksek çözünürlükte alınmaz illah kaybeder psd sini isteyin veya adamlara söyleyin png ye çevirip atsınlar ben yaparım ama belirli bir ücret karşılığında
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Mail olarak yüksek çözünürlükte gönderdiler. Ücretsiz yardım olabilecek bir arkadaş var mı? Png çevirtmek içinde para mı ödeyeceğiz.. Yaptırmaktan daha çok kendim bu işin nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum transparan halini kullanarak kesme işlemi tarzı bir şey uygulanabiliyor mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hızlı seçim aracıyla kestim ama doğrudan resim üzerinde kesmedim. İki resmi üst üste getirip keseceğim alanları şeffaf olan çalışmadan belirledim. Diğer türlü kalitesi biraz daha düşebilirdi. Eğer işinizi görmezse detaylı kesim yapabilirim ama şu anda biraz yoğun olduğum için bu yöntemle kestim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ercorc
Grafik Tasarımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
dekupe yapan arkadaşın eline sağlık ama açıkçası boşuna uğraşmış, png halini jpg üzerine kırpma maskesi yapsaydınız 30 saniye de çok basit bir dekupe işlemi de yapmış olurdunuz. En azından bundan sonra öyle yaparsınız. Kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.