-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herkese merhaba, uzun zamandır farklı sektörde yer alan sitelerin gelişimini sağladım. Sıra teknoloji sitesinde yeni açmış olduğumuz sitemiz benle birlikte toplamda 2 yazardan oluşuyor. İlerleyen zamanlarda siteye destek amaçlı bir YouTube kanalı planlamaktayız. YouTube-Websitesi ile birlikte gelişimimizi çok daha iyi bir şekilde yapacağımızı planlıyorum. Sitemiz Technesil sloganımız ise teknoloji ile yetişen nesil. En güncel teknoloji haberlerini en kısa sürede okurlara aktarmaya çaba gösterecek, farkımızı da yazılarda göstereceğiz, hayırlısıyla. Eleştirilere açığım, şimdilik siteye sadece yazı gireceğiz ilerleyen aylarda off-page SEO'ya özenecek, sosyal medya ile destekleyeceğiz. Önerileriniz, eleştirileriniz ve site ile ilgili görüşlerinizi bekleriz. Özellikle de siteye atacağınız yorumlar bizler için çok değerli, kalın sağlıcakla
Ek Olarak: Sitede üyelikler çalışmaktadır.İlerleyen süreçte en aktif üyeye ödül vermeyi planlıyoruz her hafta ya da ay. Sizce nasıl yansıyacaktır?
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: editörüm (20.02.2022 19:53)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
uzun zamandır foruma girmiyordum.
Şöyle bi gezineyim dedim.
Konuyu görünce bakayım dedim teknoloji merakımdan dolayı.
Tek kelimeyle site harika. Şuan bu siteye tasarım anlamında hiç birşey yapmanıza gerek yok, bence fazlası ile yeterli.
ve hemen üye oldum. ancak size iki tavsiyem olacak.
1. si: üyelik kısmı artık bu şekilde olmuyor. insanlar en kolay yoldan üye olmayı tercih ediyor. mesela face ile giriş yap filan olabilirdi.
2. si: sitenizi yavaş yavaş tanıtın. tanıtım yapın derken forumlarda veya çevrenizden değil, reklam yapın yavaş yavaş.
Ben bu sitenin az çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Başarılar dilerim. Sık kullanılanlara ekledim.
1 kişi bu mesajı beğendi.