-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Vergi Sart mi ?
Ceptesat.com Bulunduğun çevrede, ikinci el eşyaları alıp satmak için en hızlı ve Güvenli bir yol
SIO
PayPal Hesap işlemleri
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
PayPal Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ödemeler moka dan degil şahıs dan geliyor bu da demek oluyor kı odemelerınız moka guvencesın de degıl gonderen şahıs guvencesın de oluyor ayrııca sıte de 3,9 dan başlayan komısyon oranlarından bahsedılıyor ama gelen tutar uzerınden yuzde 8 den fazla kesıntı yapıyor site de satış sözleşmesi bulunmuyor numaraları yok gercekten cok riskli işlem yapmadan once dusunmenız gereklı maıllere 3 gundur yanıt alamıyorum bu sordugum sorulara onun dısında baska soru sordugum da hemen donus olmus du hafta sonu olmasına ragmen dikkatlı olmak da yarar var örnek 190 tl ödeme de 173 tl geliyor şahıs isminden sahıs kım bılmıyorum
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
sanal pos altyapısı veren varmı bu şekilde franchise olarak merak ettim
moka diyorsunuz ama sahış adına ödeme çıkıyor kullanıcılara, büyük bir ihtimal bireysel olarak sanal pos hizmeti sunuyorsunuz?
moka ile ilgili görüşmek lazım konuyu? bizde alalım :)
Dronix
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / K
-
Meslek
editör-makale yazarı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Moka ile az önce 5 dakika süren bir telefon görüşmesi yaptım, firma hakkında aklıma gelenleri sordum.
Bu firma denildiği gibi Moka'nın bir alt bayisi gibiymiş, sanal pos hizmetini kullanıyormuş ama ödemeleri bayi kendisi hesabından yapıyor, bizim ödemeyle alakalı bir yetkimiz yok dediler. Ödemeler bizim sanal posumuzdan geçer, biz komisyonu kesip, firmaya ödemeyi yaparız, o da kendi komisyonunu kesip size ödemesini yapar dediler. Payizor'un dediği gibi moka'dan size ödeme gelmez dedi.
Payizor gelen bütün ödemeleri alıp kaçsa siz bişey yapabiliyor musunuz diye sordum, bizlik bir durum yok, bizle sanal pos bayilik anlaşmaları var, öyle bir durumda firma ile sizin aranızda sorunu çözersiniz denildi.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Sistemde panele giremiyorum çok fazla yönlendirildiniz hatası alıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
- Kuyum sektöründeki komisyon oranlarınız nedir?
- Ertesi gün ödeme alma imkanı kuyum sektöründe geçerli midir?
- Kuyum sektörü için maksimum kaç taksit yapıyorsunuz ve her bir taksit için yüzde kaç banka masrafı talep ediyorsunuz?