Başkalarında yaratıcılığa ilham verin.
Öğretin ve tutkularınızla para kazanın



Neden Kursmatix'te Öğretmelisiniz?



Başkalarına yaratıcı yolculuklarında yardım ettiğinizde, sizi birden fazla şekilde ödüllendiririz. Öğreterek, çevrimiçi takipçi sayınızı artırabilir, geri verebilir ve para kazanabilirsiniz.
Kursmatix öğretmenleri, gerçek anlamda çalışan yaratıcılar ve uzmanlıklarını paylaşmak isteyen uzmanlardır. Gösterilecek ipuçları, teknikler ve becerilere sahip deneyimli bir yaratıcı profesyonelseniz, ilham veren sınıflar oluşturmanıza yardımcı olacak kapsamlı bir kaynak paketi ve duyarlı destek sunuyoruz.



Öğretim Nasıl Çalışır?



Birinci Sınıfınızı Oluşturun
Yeni sınıf eklentimizi kullanın ve kolay sınıf yükleme aracımızla yayınlayın.

Takipçilerinizi Artırın
Grup topluluğunda ve ötesinde varlığınızı nasıl inşa edeceğinizi göstereceğiz.

Kazanmaya başla
Derslerinizi izleyen her üye için sonsuza kadar aylık olarak ödeme alacaksınız.

Sıkça Sorulan Sorular



Kimler eğitmen olabilir?

Kursmatix öğretmenleri çalışan profesyoneller, uzmanlar ve konu meraklılarıdır. Ancak sınıfınız Yönergelerimize uygun olduğu sürece ,yayınlanabilir. Bir dersi yayınlamanın hiçbir maliyeti yoktur.

Ne öğretmeliyim?

Beceri paylaşımı dersleri içerik oluşturucular içindir ve illüstrasyon, tasarım, fotoğrafçılık, video, serbest çalışma, seo ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli konulara girer.

Nasıl para kazanabilirim?

Sınıflarınızda izlenen dakika miktarına bağlı aylık telif ücretleriyle ve ayrıca Premium Üyeliğine yönlendirdiğiniz her öğrenci için bir tavsiye bonusu kazanacaksınız.

Öğretmeye Başlamaya Hazır mısınız?

"kursmatik@gmail.com" adresine mail atabilirsiniz.