Online psikolog & Online Terapi nedir?

Lisanslı bir terapiste gizli ve uygun fiyatlı erişim sağlayarak insanların yaşamın zorluklarıyla yüzleşme konusunda yardım alma şeklini değiştiririz. PsikoApp, bilgisayar, tablet veya akıllı telefon aracılığıyla istediğiniz zaman, istediğiniz yerde profesyonel danışmanlık hizmeti sunar.

Sizlere kimler yardım ediyor?

Sistemimizde kayıtlı, alanlarında uzman, lisanslı psikologlardan birini seçerek sürecinizi başlatabilirsiniz.

Psikoapp.com hangi alanlarda hizmet veriyor?

psikoapp.com çok geniş bir alanda ve çok çeşitli psikolojik konularda online olarak ya da yüz yüze bilgi ve destek vermektedir. Bunlardan bazıları
Depresyon Anksiyete(kaygı) Panik Atak Bipolar Bozukluk(Manik Depresyon) Borderline(Sınırda Kişilik Bozukluğu) Obsesif ve Ergen Terapisi Aile ve Çift Terapisi Borderline(Takıntı Hastalığı) Obsesif Kompulsif Bozukluk(Takıntı Hastalığı) TSSB(Travma Sonrası Stres Bozukluğu) Bireysel Terapi Evlilik ve Boşanma Cinsel Terapi Stres Bağımlılık Bipolar Bozukluk(Manik Depresyon) Kişisel Kimlik Obsesif Kompulsif Bozukluk(Takıntı Hastalığı) TSSB(Travma Sonrası Stres Bozukluğu) Bireysel Terapi Evlilik ve Boşanma Cinsel Terapi Stres Bağımlılık Bipolar Bozukluk(Manik Depresyon) Cinsel Kimlik Obsesif Kompulsif Bozukluk(Takıntı Hastalığı) TSSB(Travma Sonrası Stres Bozukluğu) Bireysel Terapi Evlilik ve Boşanma Cinsel Terapi Stres Bağımlılık Cinsel Kimlik TSSB(Travma Sonrası Stres Bozukluğu) Evlilik ve Boşanma Stres Cinsel Kimlik Evlilik ve Boşanma Cinsel Kimlik Cinsel Kimlik ile ilgili alanlarda hizmet vermekteyiz.

Kimler hizmet alamaz?

18 yaşından küçük bireyler ve şizofreni gibi ağır psikiyatrik vakalar, panik atak gibi kriz dönemlerinde ve intihar düşüncesi içinde olanlar için online terapi hizmeti uygun bir yöntem değildir.

Neden online terapi almalıyım?

Ülke dışında olan, dil bariyeri sebebiyle o ülkede değil kendi ülkesinde terapi almak isteyen fakat fiziksel koşullar sebebiyle bunu yapamayan bireyler
Şehir dışında yaşayan, lojistik problemi olan bireyler
Fizyolojik sebeplerden (engelli olmak, yatan hasta olmak v.b.) dolayı lojistik problemi yaşayan bireyler
Psikososyal sebeplerden (depresif belirtiler sebebiyle evden çıkmak istememek, terapi sürecinin gizli kalmasını istemek, varsa bebeğini yalnız bırakamamak v.b.) dolayı lojistik problemi yaşayan bireyler
Zamansızlıktan dolayı (uzun çalışma saatleri, yoğun tempo v.b.) terapiye vakit ayıramayan bireyler Online Terapi (Online Psikoterapi) sürecini rahatlıkla tercih edebilir.

Ücret ve ödeme şekli nasıldır?

Yüz yüze terapiye göre, online yüz yüze terapi çok daha uygun maliyetlidir. Ödemelerinizi kredi kartı yada havale yöntemi ile yapabilirsiniz. Ödeme altyapısı olarak iyzico ile çalışmaktayız. Kredi kartı bilgileriniz veritabanlarımızda kesinlikle tutulmaz. Bilgileriniz SSL güvencesi ile korunur.