Merhaba!
Merhaba size bu konuda facebook'u kullanarak nasıl para kazanılacağından bahsedeceğim.
Blog sitelerime çeşitli haber, resim ve makaleler paylaşarak reklamlar yerleştirdim ve içeriklerimi sürekli oalrak Facebook gruplarında tanıttım. Gruplarımın tamamında Asya ülkelerinden yaklaşık 70 bin kullanıcım var. Özellikle haber gönderilerinizde gündemdeki konuları seçmeniz, trafik elde etmenin kolay bir yöntemidir. Ama korona veya seçim vs. gibi güncel olaylar ile ilgili haberler yapmayın. Çünkü facebook en son ABD seçimlerinde yaşananlardan dolayı bunları engelleyebiliyor.
İçeriği kendiniz yazabilir, manuel olarak web sitenize kopyalayıp yapıştırabilir, orijinal kaynağa bağlantı verebilirsiniz veya Wordpress için Feedzy eklentisini kullanarak bir otomatik haber toplayıcı internet sitesi yaratabilirsiniz.
Makaleleri gruplarınızda paylaşın. İnsanlar bunlara tıklayıp internet sitenizi ziyaret edecektir. Onay alması kolay olduğu ve bana kişisel bir danışman verdikleri için AdsTerra kullanıyorum.
Gönderilerimin her birinde bulunan video oynatıcının bir görüntüsünü ekledim. Ona doğrudan reklam bağlantısını iliştirdim, bu sayede bir kullanıcı buna tıkladığında onlar reklam görüntülüyor ve ben de para kazanıyorum.
İşte ağustos ayı sonuçlarım:
Kullanıcı tıklarsa bir etkileşim alıyorum ve Adsterra bana Bin Gösterim Başı Maliyet (CPM) üzerinden ödeme yapıyor.
Gönderimi beğendiyseniz kaydolmak için lütfen tavsiye bağlantımı kullanın
https://publishers.adsterra.com/invite/g99wg
Sorunuz olursa benimle iletişime geçmekten çekinmeyin: makorimwangi@gmail.com
Henüz bir Facebook grubunuz yoksa internette nasıl yeni bir grup açılacağı veya mevcut bir grubun nasıl satın alınacağı hakkında bolca bilgi bulabilirsiniz. Gruba sahip olduğunuzda onu ek yatırıma gerek olmaksızın para kazanmak için kullanabilirsiniz ;-)
Umarım bu bilgiler hoşunuza gitmiştir!