-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhaba arkadaşlar pandemi öncesinde işim vardı allaha şükürler olsun lakin pandemi sebebi ile işimi kaybettim, sadece aylık 1200 tl destek alıyorum, sgk girişim mevcut sağlık için, lakin iş arıyorum bulamıyorum borçlarımda tavan yapmış durum 100 bin tl ye yakın :S siz olsanız ne yaparsınız,
batış sebebi ; bitcoin, işsizlik, pandemi,
Edit; Girişim vb internet sitesi planlarım var ama bu uzun vadede olabilir birşey
Ecomanya
Gece, Gündüz, Hayal...
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Kamuda Görevli
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence ilk yapmanız gereken iş ayırt etmeden asgari ücretli bir iş bulmak. Belki yapamayacağınızı düşüneceksiniz ama bence en mantıklı yok bu. Gerekirse yemeğinizi evden götürün tasarruf sağlamaya bakın. Öncelikle işsizlik süresi içerisinde ekonomik olarak gerilemenizi kurtarmaya çalışın. Ekonomi çarkınızı yavaşta olsa döndürmek için böylelikle bir hamle yapın. Gerçek anlamda iş buluncaya kadar en azından birazda olsa nefes aldığınızı hissedersiniz..
5 kişi bu mesajı beğendi.
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şu an en mantıklısı a101 tarzı bir yere girip sabah orda akşam da bir yerde vale tarzı çalışmak
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Adli Bilişim Uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şu iş bu iş demeyeceğim illaki kendine uygun bir iş bulabilirsin ne yapacağımı bilemiyorum bu yüzden iş tavsiyesine benim nazarımda gerek yok. Sana diyeceğim tek şey UMUDUNU KAYBETME umudunu kaybettiğin an her şeyini kaybettiğin andır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
DeepX
PM ile ulaşın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Büyük kârlar, büyük zararlardan doğar. Sağlığınızı ve yukarıdaki arkadaşın dediği gibi umudunuzuda kaybetmeyin. Her şeyin bir çözümü bulunur.
Elinizden geldiğince her işte çalışın diyebilirim sadece.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kanuni
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Müh
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Batanların bir kısmı kredi çekip Bitcoin alanlar malesef. Burada hem faize bulaşıp paranın bereketini kaybetmesi, hem de Bitcoin piyasa yapıcıların tuzaklarına sıkışıp arada kaybolmak var. Çifte kayıp yani. Webmaster iseniz satabileceğiniz bir ürün bulup eticarete yönelebilirsiniz. Girişimci biri değilseniz geçiminizi sağlayabileceğiniz, ayak uydurabileceğiniz herhangi bir iş olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mesleğiniz nedir ? Ona göre yardımcı olmaya çalışalım
www.Hizliisler.com
vongoethe
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kardeşim bende işsizim artık il sınırlarımı genişlettim öyle arıyorum hiç mi iş olmaz.