-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilisim Web Tasarım / Lise Mezunu
-
-
Ad Soyad
Ü** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ads hesabım askıya alındı reklam verirken sistem aldatma politikasını istemeden ihlal ettim. O kadar mail attım yine de hesabımı askıdan kaldırmadılar. O yüzden ads hesabımı kapattım ama youtube dan nasıl ödeme alıcam ilerde onu bilmiyorum. Şuan para kazanmaya aktif olması için 2bin saat izlenmem ve 500 abonem daha kaldı. Yani yarısını tamamladım. İlerde youtube hesabım para kazanmaya aktif olduğu zaman bu askıya alınma mevzusu yüzünden bi sıkıntı yaşarmıyım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçmiş olsun ihlal ettiğini zpolitikaya göre değişse de genelde Youtube'ye de vermiyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilisim Web Tasarım / Lise Mezunu
-
-
Ad Soyad
Ü** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ama google ads ile words arasında fark yok mu? Yani ben youtube reklamları ads üzerinden alıcam. adwords hesabımın askıya alınması ads hesabını etkiliyorsa youtube da daha içerik üretmemin bir mantığı kalmıyorki. Yeni adwords hesabı açsam onuda banlicaklar. Açmasam ads hesabımda gidiyor. Farklı bir ip den adwords hesabı açsam onuda anlarmı google? Yani kuzenimlere gidip hesabı açsam eve gelince hesaba giriş yapsam yine banlarlar mı? Daha kötü yapmak istemiyorum. Yokmu bunun bir çözümü?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E ticaret
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öncelikle adwords ile sizin youtube dan alacağınız ödemenin herhangi bir alakası yok. Google ın her servisi farklıdır birbirini etkilemez. Reklamı hangi sektörde verdiniz? Kendi youtube videolarınız için verdiyseniz hesabınız başka bi sebepten askıya alınmış olabilir.
Farklı adwords hesabı açıp reklam vermeye devam edebilirsiniz. Ancak bir önceki askıya alınan hesabınızda yazdığınız ad soyad, adres, telefon numarası değişik olmalı ve ödemeyi hangi karttan yaptıysanız aynı kartı kullanmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmani
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kardesim youtube hesabin para kazanmaya devam ediyor merak etme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ads ile adsense alakasız 2 birim. Birinde ihlal aldığın için diğeri etkilenmez. Merak etme. Youtube ' da para kazanabilirsin. 2 ay sonra zatrn tekrardan ads hesabı oluşturabilirsin.