Kuranı Kerim de Büyük Sır, Zaman Yolcusu Gizemi! Zamanda Yolculuk Mümkün Mü? Kutsal Kitabımız Kuranı Kerim içerisindeki Ayetler, İslam Tarihinde Yaşanmış Olaylar ve Hadiseler Işığında Zamanda Yolculuk Meselesini Araştırıyoruz. Net bir şekilde tarihteki en önemli ve ilginç olay zaman yolculuğu.
Peki zamanda yolculuk etmek mümkün mü?
Zamanda ileri ya da geri gidilebilir mi?
Aynı anda farklı zamanlarda yaşanabilir mi?
Bu ve benzeri soruların cevabını bilim dünyası teoride ‘evet’ olarak veriyor. Ancak pratikte bu durumun çok zor olduğu da söyleniyor.
Bilim dünyasındaki teoriler zaman yolculuğunun temel zorluklarına dikkat çekse de, gerek insanlık, gerekse İslam tarihinde zaman yolculuğu, zaman genişlemesi veya zaman sıçraması hadiselerinin sıkça yaşandığı görülüyor.
Videonuzu henüz izlemedim ama, zamanda yolculuk youtube platformunda en ilgi çeken içeriklerden bir tanesi, bu konu gerçekten benimde ilgimi çekiyor ve youtube üzerinden sayısız video izledim bu konuda. Gerçek cevabını bende merak ediyorum. Dinimi kendimce yaşayan, inandığımız kutsal kitap Kuran-ı Kerim'i açıkcası pek okumamış ya da belirli konuda bir inceleme yapmamış biri olarak, tamamen kendi düşünceme ve fikrime dayanarak ben Kuran'da böyle birşey olabileceği düşüncesindeyim. (Sadece kendime ait bi fikir iddia etmiyorum.) Sebebi ise, bu tarz mucizevi olaylara açık olmasından, zamanında başka başka mucizelerinde yaşanmasından.