-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende pandemiden dolayı uzun süredir evdeyim blog açtım ilk başta kendim birşeyler yapayım dedim baktım beceremiyorum 1 haftadır makale alıyorum şuan haftada 3 4 yazı giriyorum biraz ilerleme kaydedersem günlük olarak yazı girmeye başlıyacağım umarım herkes istediği şekilde kazanç sağlayabilir dropshoping denedim bir site var bayan giyim ağırlıklı isterseniz pm atarım bir incelersiniz düşünürseniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
musaarikanhdd adlı üyeden alıntı
Merhabalar. Yerinizde olsam açarım 5 tane blog adsense alır hergün yazı girerim ileriye dönük kemik yazılar girin. Ömrü kısa olmasın. İYİ ÇALIŞMALAR :)
Cevap için teşekkürler düşüneceğim :) İyi çalışmalar.
forces adlı üyeden alıntı
Bana sorarsanız instagram üzerinde belli bir kitle oluşturup ürün satışı yapmak daha mantıklı görünüyor .
Evet danıştığım arkadaşlarımda Instagram'dan ürün satışı yapmamı önerdiler, blog ve ınstagram öncelik olması kanısına vardım. :) Teşekkürler
Teşekkürler. :)
graphics adlı üyeden alıntı
bende pandemiden dolayı uzun süredir evdeyim blog açtım ilk başta kendim birşeyler yapayım dedim baktım beceremiyorum 1 haftadır makale alıyorum şuan haftada 3 4 yazı giriyorum biraz ilerleme kaydedersem günlük olarak yazı girmeye başlıyacağım umarım herkes istediği şekilde kazanç sağlayabilir dropshoping denedim bir site var bayan giyim ağırlıklı isterseniz pm atarım bir incelersiniz düşünürseniz
Ben de aynı şekilde düşünüyorum eşim makale yazabileceğini düşünüyor, beceremezsem eğer makale alırız demişti. :) Biz de en az 300 kelimelik günde 2 makale girmeyi düşünüyoruz. Fakat kadınlar üzerine genel bir blog mu yoksa sadece makyaj, moda, sağlık gibi niş mi karar veremedik. Dropshipping için muhakkak pm ni bekliyorum. Cevabın için için ayrıca teşekkür ederim.
Zor sınavlar güçlü insanlar yetiştirir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**