lostyazilim
tr.link

Girişimcilik İçin Fikir Alışverişi

13 Mesajlar 2.299 Okunma
lstbozum
tr.link

graphics graphics WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2020
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek işçi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 8 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
bende pandemiden dolayı uzun süredir evdeyim blog açtım ilk başta kendim birşeyler yapayım dedim baktım beceremiyorum 1 haftadır makale alıyorum şuan haftada 3 4 yazı giriyorum biraz ilerleme kaydedersem günlük olarak yazı girmeye başlıyacağım umarım herkes istediği şekilde kazanç sağlayabilir dropshoping denedim bir site var bayan giyim ağırlıklı isterseniz pm atarım bir incelersiniz düşünürseniz
JusDrein

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

JusDrein JusDrein WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2020
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 10 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

musaarikanhdd adlı üyeden alıntı

Merhabalar. Yerinizde olsam açarım 5 tane blog adsense alır hergün yazı girerim ileriye dönük kemik yazılar girin. Ömrü kısa olmasın. İYİ ÇALIŞMALAR :)

Cevap için teşekkürler düşüneceğim :) İyi çalışmalar.

forces adlı üyeden alıntı

Bana sorarsanız instagram üzerinde belli bir kitle oluşturup ürün satışı yapmak daha mantıklı görünüyor .

Evet danıştığım arkadaşlarımda Instagram'dan ürün satışı yapmamı önerdiler, blog ve ınstagram öncelik olması kanısına vardım. :) Teşekkürler

Ecomanya adlı üyeden alıntı

Bence blog işine girmelisiniz.

Teşekkürler. :)

graphics adlı üyeden alıntı

bende pandemiden dolayı uzun süredir evdeyim blog açtım ilk başta kendim birşeyler yapayım dedim baktım beceremiyorum 1 haftadır makale alıyorum şuan haftada 3 4 yazı giriyorum biraz ilerleme kaydedersem günlük olarak yazı girmeye başlıyacağım umarım herkes istediği şekilde kazanç sağlayabilir dropshoping denedim bir site var bayan giyim ağırlıklı isterseniz pm atarım bir incelersiniz düşünürseniz

Ben de aynı şekilde düşünüyorum eşim makale yazabileceğini düşünüyor, beceremezsem eğer makale alırız demişti. :) Biz de en az 300 kelimelik günde 2 makale girmeyi düşünüyoruz. Fakat kadınlar üzerine genel bir blog mu yoksa sadece makyaj, moda, sağlık gibi niş mi karar veremedik. Dropshipping için muhakkak pm ni bekliyorum. Cevabın için için ayrıca teşekkür ederim.

Zor sınavlar güçlü insanlar yetiştirir.

graphics graphics WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2020
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek işçi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 8 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
rica ederim ne demek pm atıyorum.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al