Merhaba

Yeni açılan henüz teması bile kurulmamış sitemiz avrupaturkiye.com internet sitesi için 500 kelimeden ayda 30 yazı yazacak içerik editörleri planlanacaktır.

Konu başlıkları tarafınıza iletilecektir.

Genel bilgilendirme:

* Sitede Yoast SEO kullanılacaktır. Gerekli snippet alanlarının içerik editörleri tarafından doldurulması istenmektedir.

* Yazıda kesinlikle kopya içerik istenmemektedir. Farklı sitelerden yazıları okuyup kendi özgün cümlelerinizle yazmanı kabul edilmektedir.

* H etiketi kullanımına özen gösterilmelidir. İlk paragraf başlığı sonrasında H2 etiketi kullanımı, sonraki paragraf başlarında (bazılarında 2 paragraf sonrasında) sırasıyla H3 ve H4 etiketi kullanımı önemlidir.

* Yazı içinde H2 etiketi hemen sonrasında, H3 etiketi sonrasında ve öngörsel olarak görsel yazar tarafıdnan eklenmelidir. Toplam en az 3 görsel olacak şekilde, görsellerin internetten seçimi ile mutlaka boyutlarında ufak değişimler yaparak, çözünürlükleri düşük olmayacak şekilde eklenmesi istenmektedir.

* Site içinde anahtar kelimeler ve anahtar kelimelerde ilintili kelimelerde bold, ilgi çekici cümlelerde altı çizili kullanımı istenmektedir.


Sitede özellikle Sağlık hizmet, medikal ürünler, hukuk danışmanlığı ve gayrimenkul danışmanlığı başta olmak üzere Avrupa Birliğinde Türkçe konuşan grubetçilerimizi hedefleyecektir.

Fiyatlandırma ve Ödeme

500 kelime yazı için, görsel ve tüm yukarıdaki koşullar dahil olmak üzere yazı başı 8 TL ödeme planlanmaktadır. Aylık toplan fiyatlandırma 240 TL olarak planlanmaktadır.

Ödeme normal koşullarda her gün 1 yazı sağlandığında 15. günde 120 TL, ayın sonunda ise 120 TL, Toplamda 240 TL olarak yapılacaktır.


İlan ile ilgili sorularınız ve başvuru için
0 533 722 22 12 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.