Trendyol uygulaması veya site kredi kartımdan 185 TL çekti. Harcamayı ben yapmadım. Bankayı aradım iade işlemi için çalışıyorlar. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Edit: Paramı geri aldım ve nasıl aldığımı anlattım.
Trendyolu'da aradım. Kargo teslim edilmediyse %99 çözüyorlar sanırım. Teslim edildiyse de kim aldıysa ona dava açabiliyorum dediğiniz gibi. Savcılığa gidip 1 saatimi ayırıp gerekeni yapmayı planlıyorum.
ReklamKap dostum bende yanlışlıkla kartımı trendyol sitesine kaydettim. aynı durumda benim başıma geldi lakin ben hep internet alışverişlerinde sanal kart kullandığım için her zaman düşük limit koyuyorum ve internet alışverişine kapattığım için kartımdan parayı çekememişler. Müşteri hizmetlerini aradığımda kartınızdan para çekilmediği için problem gözükmüyor lakin şifremi değiştirmemi istediler.
Çözüm ise: Bankayı arayın daha sonra talep oluşturuyorlar ve size belli kod veriyorlar o kodu da trendyola müşteri hizmetlerinden iletin. Paranızı geri alırsınız merak etmeyin.
Herkese tavsiyemde hangi site olursa olsun kartınızı masterpas veya diğer ödeme sistemlerine kaydetmeyin. Her sistemin bir açığı vardır, en güvendiğiniz sitede bile.
sterk Hesabıma ücreti geri yatırdılar hocam. Tam dediğiniz gibi yaptım. Uyguladığım aşamaları youtube videosunda anlatacağım. İnsanlara belki faydamız olur.
ReklamKap paranızı almanızı sevindim. Videoda güvenlik ile ilgili bilgileri anlatırsanız tadından yenilmez olur :) Sitenizde daha fazla yazılar paylaşmak dileğiyle
sterk özelden bir kaç soru sorayım hocam size, vaktiniz olursa yanıtlarsınız. Video içeriği daha iyi olur ve insanlar parasını kaptırmaz. Teşekkürler şimdiden.