Merhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak için bu konuyu açtım. Annemin köyde yaptığı tarhanayı sahibinden.com'a ilan olarak koymuştum. Annem köyde tereyağ gibi organik ürünler üretir ihtiyaç fazlasını satardı. Bende denemek için ilan girmiştim. Bir firma aradı 2 ton tarhana lazım diye o kadarı çok fazla diye telefonu kapatmıştım sonradan nasılsa işim yok ben yapayım diye karar verdim ve tekrar aradım 1 ay sonra teslim etsem olur mu diye sordum, onlarda numune göndermemi istedi. İnceledik onaylandı dediler. Tabi daha anlaşma sağlanmadan köye geldim çünkü zaten Ankara'da işim yoktu. 1 ton için hazırlıklara başladım sonrada firma ile konuştuk onlarda biz malı sizin bulunduğunuz yerden alırız dediler, sözleşmede ödemenin mal tesliminden 21 gün sonra yapılması yazıyordu. Bu maddeyi kabul etmedim bende çünkü pek anlamadığım için peşin olursa verebileceğimi söyledim ama yine de ürettim 1 ayda ailemle birlikte 4 kişi ürettik. Siz olsanız bu ürünü nasıl satardınız ? 10 kg falan sattım 1 ton civarında mevcut nasıl satsam acaba ?