-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba Adsense'de yeniyim.Başlıktıda belirttiğim gibi bazen bunlarda para birimi yazıyor bazen 0 0 0 0 hepsi sıfır bu neden oluyor ne yapmam lazım lütfen yardım :(
AkLımın İpLerini SaLdım !
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Tık aldığınızda bazen buna adsense para ödemez. (bazen 0,01 gibi komik rakamlar verir)
Bunun sebebi Adwors kuponlarının üçretsiz bir şekilde dağıtılması ile alakalıdı. Yanılmıyorsam bunu demeye çalıştınız.
Tbm: ( tık başına verdiği ortalama ücret.)
Bgbg: (bin gösterim verdiği gelir) bu bazen size tık almadığınızda 0,02-0,01 gibi kazançlar getirebilir.
to: ( sayfa görüntülenma sayısının tıklanmaya oranıdır.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tolgahanuzun adlı üyeden alıntı
Tık aldığınızda bazen buna adsense para ödemez. (bazen 0,01 gibi komik rakamlar verir)
Bunun sebebi Adwors kuponlarının üçretsiz bir şekilde dağıtılması ile alakalıdı. Yanılmıyorsam bunu demeye çalıştınız.
Tbm: ( tık başına verdiği ortalama ücret.)
Bgbg: (bin gösterim verdiği gelir) bu bazen size tık almadığınızda 0,02-0,01 gibi kazançlar getirebilir.
to: ( sayfa görüntülenma sayısının tıklanmaya oranıdır.)
Ya hayır adwordsla ilgili bir işlem yapmadım.ama ara ara birim gözüküyor şu an tamamı 0 hala 0 ben anlamıyorum ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Sizin yapmanızla alakası yok. Sizin sitenizdeki reklamlara ödenen ücretin olmaması bunun yerine bedava kuponların kullanılması yüzünden olabilir. Şöyle;
Benim adwros kuponum var ben reklam yayınlıyorum tık başına 0,01 verecek şekilde sizin sitenizde bu reklam yayınlanıyor. Otamatikmen size gelen para az oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tolgahanuzun adlı üyeden alıntı
Sizin yapmanızla alakası yok. Sizin sitenizdeki reklamlara ödenen ücretin olmaması bunun yerine bedava kuponların kullanılması yüzünden olabilir. Şöyle;
Benim adwros kuponum var ben reklam yayınlıyorum tık başına 0,01 verecek şekilde sizin sitenizde bu reklam yayınlanıyor. Otamatikmen size gelen para az oluyor.
Hıı anladım bu ne yahu nası kurtulcaz peki bunlardan.Sıkıntı bu iş ya...Peki en çok ne reklamı para kazandırır ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tıklama oranlarınız nedir acaba ? tık almıyorsanız değerlerin sıfır olması normaldir.
Adwords kuponlarının ücretsiz dağıtıldğından dolayı düşük ücret ödediğini sanmıyorum.Eğer içerik ile alakalı reklamlar çıkıyorsa Google güzel ücret veriyor.