-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tahaahüt Sürem dolmak üzereyken bir baktım ki,
şuan 130+vergiler 140tl olan 10mb
ama yere ve zamana göre ortalama 3/4 mb. hız veren, afedersiniz, b*ktan internetin, bu dönem fiyatları,
200 ye çıkmış ve vergiyle 210-220 tl olmuş durumda..
Alternatif sınırsız, taşınabilir internet önerilerinizi beklemekteyim.
Ülke çöküyor arkadaşlar.. Hayatı ekmeğim bi de makarnam olsun şükür, ben sürünmeye razıyım diyen cühelanın ve başımızdaki müsibet siyasilerin sayesinde Aydan aya 1 2 tl de değil, neredeyse tüm ürünlere %50 %100 hatta %200 gibi zamlar geliyor. Bu nereye kadar? Bizler 3 günlük dünyayı rezilce yaşarken onların 7 sülalesi saraylarada paşazade gibi keyif sürüyor... BIKTIM.
3 kişi bu mesajı beğendi.
88644
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Türkiye'nin en büyük şehirlerinden birindeyim, yeni taşındığım yerde herkeste internet varken ben 3 aydır internet çektiremiyorum. Birde fiber, miber değil b.ktan adsl çekecekler onu bile yapamıyorlar. Her yere şikayet ettim, farklı firmalara başvurdum ama tüm firmalar bu tekel şirketin altyapısını kullandığı için onlarda çekemiyorlar. Dediğiniz firmanın alternatifi yok son çare olarak bende başvurdum bağlanmasını bekliyorum. Yerli merli hikayeleri boş geliyor artık. Ülke dediğiniz gibi o bize anlattıkları yağ kuyruğundan beter olma durumuna koşarak gidiyor. Şunu diyorum bizden önceki nesil ağzımıza s.çtı. Bu bizim ebeveynlerimiz bile olsa doğru doğrudur.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Rehber
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ben superbox verdiği cihazı, kendim ayrı olarak huwaiden satın aldım ve en ucuz internet hizmeti sunan operatörden sim kart ve paket aldım. Şuan kullanıyorum ne turkcelle bağlıyım nede bir hız limiti var yeri geliyor 4,5 G de 150-200 mpbs görüyorum. Tavsiyem taahhütle onlara bağlanacağınıza cihazı direkt kendiniz alın
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-