-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
graphic designer
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar web sitemin değerini yükseltmek adına yazdığım makaleleri yoruma açtım ve web sitenizi de belirterek siz de kullanıcı çekebilirsiniz. Açıkçası pek faydası olmuyor ama backlink alması bakımından karşılıklı olarak güzel bir sonuç alabilir ve birbirimize destek olarak sıralamalarda üst noktalara yerleşebiliriz. Yazdığım makalelere yorum yapan sitelere ben de yorum yapacağım. Bu konu hakkında görüş, istek ve önerilerinize açığım.
SİTE LİNKİ
Her bilgi altın değerindedir dolayısıyla sizler de benim için altın değerindesiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
graphic designer
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bazı arkadaşlar forumdan yanıt vermeden yorum yapmış, kendilerine dönüş yaptım. teşekkürler
Her bilgi altın değerindedir dolayısıyla sizler de benim için altın değerindesiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
graphic designer
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yorumunuzu onayladım. OKB konulu makalenize yorum yaptım, onay bekleniyor. teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
graphic designer
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yorumunuzu onayladım. OKB konulu makalenize yorum yaptım, onay bekleniyor. teşekkürler
1 kişi bu mesajı beğendi.