-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
graphic designer
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kurmuş olduğum web sitesini görünüm-performans açısından yorumlar mısınız? ne tür eksiklerim var veya nereleri optimize etmeliyim. Yorumlarınız benim için çok değerli, şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu arada makalelerime yorum yapan sitelere ben de yorum yaparak karşılıklı ücretsiz backlink sağlıyoruz. Böylelikle birbirimize ücretsiz destek olmuş oluyoruz. Yeni açılan sitelerin rank değeri yükselmesi açısından güzel bir sistem olduğunu düşünüyor, yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum, iyi çalışmalar.
SİTE LİNKİ
Her bilgi altın değerindedir dolayısıyla sizler de benim için altın değerindesiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
graphic designer
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle yaptığınız analiz için çok teşekkür ediyorum. Bu değerli yorumunuz beni mutlu etti.
Verdiğiniz linkteki siteden anali yaptım da sonuç çok düşük çıktı. Çoğu da kodlamayla ilgili hatalar sanırım, araştıracağım.
300x250 reklam alanlarını silip adsense üzerinden reklam koduyla html olarak atmıştım aslında, site içerisinde nerede gözüküyor bulamadım.
Google Analitycs ise birkaç gündür şu şekilde gözüküyor, nedenini bilmiyorum;
https://prnt.sc/uxcjyr
Her bilgi altın değerindedir dolayısıyla sizler de benim için altın değerindesiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Rica ederim,
Evet Kullanıcı Dostu dediğimiz tüm işlemleri bu değerlere göre sağlıyoruz. Mobilde en az 75 Masaüstünde en az 90 alırsanız Google için sizden iyisi yoktur diyecektir :)
"Bilga Serisi" üstünde gözüküyordu son kontrol ettiğimde gözükmedi.
Google Analitycs için bu normal bir durum değil. Normal şartlarda 1 gün içerisinde direkt sonuç vermeye başlaması gerekiyordu.
Saygılarımla,
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Gayet güzel, hoş görünüyor. Gözüme batan kısımlar diğer arkadaşların da dediği gibi reklam alanları oldu.
1 kişi bu mesajı beğendi.