-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar konu ismindende belli olduğu gibi aras,yurtiçi ve sürat kargo gibi kargo şubelerinde çalışan arkadaşlara sorum var. Çalışma şartlarınız nasıl ?
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
abim çalışıyor, pandemi sürecinde en çok iş onlara düştü. Durmaksızın çalışıyordu. Yorucu iş. Sabah 8 akşam 5 değil. 5'te sadece kargoların gönderimi bitiyor sonra şube içinde düzenleme ve kargoları düzetilmesi var o da 2-3 saat sürebiliyor. Cumartesi yarım gün, pazar izinli. Bayram ve diğer ekstra ikramiye, yardım kolileri tarzında senede birkaç defa verebiliyorlar. Resmi tatilleri var. Zaten belirli ağırlıktaki koliler taşınıyor. Biraz da fiziksel güç gerekebilir. arasçı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
yapılacak iş değil, sabahtan akşamın 10 11 'e kadar çalışırsın şoför vs isen aktarmaya arabayı götürüp servis ile eve gelirsin sabahta servis ile bıraktığın aracı almaya gidersin aracı şubeye getirir malı indirip barkod cihazı ile okutursun ardından 12 gibi dağıtıma çıkarsın 80 100 120 kargo ile her gün bu şekilde devam eder,
uzak dur, kısaca
Küçük şehirlerde sorun olmaz mesela trabzon ordu vs, ilçelerde istanbul ankara bursa izmir merkezi yerlerde kargo işi yapılmaz
kargo işi yaptım sonra kaçtım
hemen başka bir firmada iş buldum sabah 9 akşam 16 17 arası işim bitiyordu fiat ducato tarzı araç ile istanbul içi sevkiyat yapıyordum, kağıt taşıma matbaalara vs, referansın varsa iyi şekilde iş bulabilirsin yoksa internet sitesinde gördüğün işler kimsenin çalışmadığı işler
hepsiburada trendyol'da çalıştım kargo ist'de yapılacak iş değil deneme bile
Şunuda belirteyim kafana yatan işi yap kesinlik ile sana uymayan işi yapma zorla olmuyor bu işler
Coder27
www.ofisto.com.tr
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ben polar xp lojistikte calıstım transpalet var elektırıklı ama nefes aldırmıyorlardı 19gunde zorla kactım aklın varsa bulaşma cok yorucu tempo ve beden gucu gerektırır cay ıcmeye zamanın olmaz arac geldımı beklemez dırekt yuklemeye gecersın bıktırdılar benı resmen bıraktım tum kargo fırmaları oyle
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
trendyol e-ticaret deposu konusunda ne düşünüyorsunuz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarımı
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aras ve UPS kargoda çalışma şartları bir tık olsun daha iyidir.
Onlarda sendika (Tümtis) örgütlü çünkü.