lostyazilim
tr.link

GoDaddy mi İsimtescil mi?

23 Mesajlar 4.563 Okunma
lstbozum
tr.link

bitdom8 bitdom8 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.10.2020
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek teknik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
isimtemsilci bence, sonra herokuapp

wmaraci
reklam

asistan87 asistan87 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 37 / K
  • Meslek yönetici asistanı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 300
  • Beğeniler 70 / 76
  • Ticaret 4, (%100)
isimtescil tam bir fırsatçı domain süresi son gün uzatmak istedim 1 saat önce süresi doldu diye 10 katı fazla ücret istediler neymiş efendim süresi geçen domaine istedikleri fiyatı belirleyebiliyorlarmış ama sözleşmede böyle bir madde yok olamaz zaten tüketici haklarına aykırı şöyle düşünün elektrik faturası atıyorum 100 tl son ödemesini geçirdiniz ödemeye gittiniz size dedler ki 100 değil 1000 tl ödeyeceksiniz böyle bir kanunsuzluk olabilir mi isimtescilden yazıştığım yetkili bunu önceden yazmak zorunda olmadıklarını söyledi ki sözleşmede yanılmıyorsam ancak 2 katı alınabilir diyordu istedikleri fiyatı belirleme hakları varmış bence isimtescilden uzak durun godaddy en azından yazdığınızda cevap alabiliyorsunuz isimtescildeki gibi alaycı cevap vermiyorlar yardımcı oluyorlar en azından

https://r.adbtc.top/527427
coinpayu.com/?r=ceysa09

Adler Adler WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2020
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 102
  • Beğeniler 45 / 27
  • Ticaret 0, (%0)
ikili haricinde önerebileceğim turhost. Ben gayet memnunum şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım. Daha önce isimtescillede çalışmıştım fakat son araştırmalarımda turhost un daha iyi olduğunda dair bilgiler baya gözüme çarptı bende tercihimi turhostan kullandım pişman değilim :)
LazCoder53

kişi bu mesajı beğendi.

SiyahBeyaz
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al