-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
teknik
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
isimtemsilci bence, sonra herokuapp
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / K
-
Meslek
yönetici asistanı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
isimtescil tam bir fırsatçı domain süresi son gün uzatmak istedim 1 saat önce süresi doldu diye 10 katı fazla ücret istediler neymiş efendim süresi geçen domaine istedikleri fiyatı belirleyebiliyorlarmış ama sözleşmede böyle bir madde yok olamaz zaten tüketici haklarına aykırı şöyle düşünün elektrik faturası atıyorum 100 tl son ödemesini geçirdiniz ödemeye gittiniz size dedler ki 100 değil 1000 tl ödeyeceksiniz böyle bir kanunsuzluk olabilir mi isimtescilden yazıştığım yetkili bunu önceden yazmak zorunda olmadıklarını söyledi ki sözleşmede yanılmıyorsam ancak 2 katı alınabilir diyordu istedikleri fiyatı belirleme hakları varmış bence isimtescilden uzak durun godaddy en azından yazdığınızda cevap alabiliyorsunuz isimtescildeki gibi alaycı cevap vermiyorlar yardımcı oluyorlar en azından
https://r.adbtc.top/527427
coinpayu.com/?r=ceysa09
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ikili haricinde önerebileceğim turhost. Ben gayet memnunum şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım. Daha önce isimtescillede çalışmıştım fakat son araştırmalarımda turhost un daha iyi olduğunda dair bilgiler baya gözüme çarptı bende tercihimi turhostan kullandım pişman değilim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
SiyahBeyaz