-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mevcut e-ticaret pazaryerlerim ( GittiGidiyor, N11, Trendyol ve hepsiburada ) için, Entegra aracılığı ile ürün girişi yapılacaktır. XML dosyası mevcuttur. XML deki ürünlerin, pazaryerlerinde satışa sunulması icin uygun formatta özellik girişi yapabilecek birisini arıyorum. Özellikle bilgisayar ürünlerini ve pazaryerlerinin ürün listeleme formatını bilen birine ihtiyacım var. Ücret olarak tekliflere açığım
Vtcam
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Entegra sizde mevcut mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Entegra olması şart mı? Mevcut yapınızdaki verileri pazaryerlerindeki kategori yapılarına adapte ederek sitenize eklenen ürünlerin belirlediğiniz sürelerde pazaryerine otomatik olarak önceden belirlediğiniz komisyon oranları ile eklenmesini yazılımsal olarak sağlayabilirim. Stok yazılımınız var ise e-ticaret yapınıza da entegre edebilirim.
Basit bir sanal sunucuda ya da kendi bilgisayarınızda çalıştıracağınız bir program ile sitenizdeki ürünleri tüm pazaryerlerine istediğiniz kategoriye gönderebilirsiniz. Entegra gibi firmalar bu tür işlemlerin işlem yükünü pek kaldıramadığı için güncelleme işlemlerini 4-6 saat gibi sürelerde yapmakta. Bizim geliştirdiğimiz yöntemler ile 10.000 ürünü 10-15 dakikada kontrol edebilirsiniz. Stok takibi, fiyat güncelleme ve toplu ürün ekleme/çıkarma işlemleri dahil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Entegra ile olması gerekiyor, çünkü Entegra sistemini 1 yıllık kiraladım ve verdiğim ücretin boşa gitmesini istemiyorum
Defacer
🚀Wordpress Hizmetleri🚀
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
detaylı pm alabilirim
🚀Profesyonel Wordpress Hizmetleri 🚀 Kurulum - Türkçeleştirme A'dan Z'ye 7/24 Hizmet ve Destek! ✅