-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Arkadaşlar sitemde ki içeriklerin anlık olarak takipçilerime ulaşması için mail aboneliği eklesem mi?
İlk başta hiç düşünmüyordum çünkü milletin zaten postası dolu oluyor spam la oradan buradan gelen mesajlarla birde abone olup maillerle uğraşamaz diyordum;ama bir çok prosfosyonel blogta görünce düşüncem değişmeye başladı ve sizlerinde bu konuda düşüncelerinizi bekliyorum...
E-Mail aboneliğini bloguma eklememin artısı olur mu,hit artışı olur mu?
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bana kalırsas şöyle yapın;
Eğer içeriklerinizi düşünüyorsanız eklenti ile indirme linklerini mail adreslerine gönderin. Ben blogumu bakıma aldım, o eklentiyi de ekleyeceğim.
Eğer ki abonelerinizi düşünüyor ve abone düşmesin içerik çalınsın umrumda değil diyorsanız da o eklentiyi unutun.
Karar sizin :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bence artısı olur çünkü abone olan ziyaretçilerin çoğu bir çok zaman sitenize dönüş yapacaktır eğer güzel bir abonelik formu hazırlamak istersen kişisel sitemde kodu var...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
burakisci adlı üyeden alıntı
Bence artısı olur çünkü abone olan ziyaretçilerin çoğu bir çok zaman sitenize dönüş yapacaktır eğer güzel bir abonelik formu hazırlamak istersen kişisel sitemde kodu var...
Benim ki bloger hocam direk widget olarak ekleyebiliyorum yakında WP ye geçecem o zaman dediğinizi kurarım/kurabilirim...
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/