Günlerdir bu hatayı alıyorum!
"Telefon numaranı doğrula
Lütfen Twitter hesabınla ilişkilendirilmiş telefon numaranı doğrula: +************
Seni arayarak onaylama kodu ileteceğiz. Arama ücretleri geçerli olabilir."
Beni ara butonunu bastığımda da bu hata çıkıyor;
"Sorry, the request failed. Please try again later."
Mail attım defalarca böyle bir cevap geldi. Ancak bunları uygulayamıyorum çünkü sürekli yukardaki hatayı veriyor.
"Hesabınızın Twitter Kuralları'nı ihlal eden olağan dışı davranışlar nedeniyle işaretlendiğini ve aşağıdaki uygulamanıza kadar kilitli kalacağını bildirmek üzere size ulaştık:
Hesabınıza giriş yapın veya iOS ya da Android üzerinde Twitter uygulamanızı açın.
Hesabınızla ilgili bir mesaj ve “Başlat” seçeneğine tıklamanızı isteyen bir uyarı göreceksiniz.
Ülkenizi/bölgenizi seçin ve telefon numaranızı girin.
“Kod gönder” seçeneğine tıklayın.
Twitter'dan onay kodu içeren bir mesaj alacaksınız.
Aldığınız kodu uyarı ekranına girin. Bir onay alacaksınız. Hesabınızın kilidinin açılması birkaç dakika sürebilir.
Kimliğinizi onayladıktan sonra sorun yaşamaya devam ediyorsanız, lütfen bu mesaja yanıt verin ve bize yaşamakta olduğunuz sorunla ilgili daha ayrıntılı bilgi sağlayın.
Twitter Kuralları ihlallerinin tekrarlanması durumunda hesabınızın süresiz olarak askıya alınabileceğini lütfen unutmayın.
Teşekkürler,
Twitter"
Bu olayın çözümü var mı? Ya da çözülür mü? Yoksa hesap gitti mi? Yardımcı olabilecek biri var mı?