Uzun süredir ingiltere, Avustralya, Usa hesaplarındaki ödeme eşikleriyle reklam açıyorum. Bu hizmeti satmaya karar verdim.
- 320 sterlin (3300₺) ödeme eşiği olan hesaplari direk size vermiyorum.
Hesaplarda sizin reklamlarınızı yayına alıyorum tüm ayarlarini yapiyorum ve teslim ediyorum.
- İllegal Sektorlerle Çalışmıyorum. İş seçme hakkım saklıdır.
- Reklaminiz, anahtar kelimeleriniz, konum ayalariniz cihaz ayarlarinizi yapıp reklamlarinizi yayına alıyorum. Bunun dışında baska bir ayar yapmiorum.
- Reklam hesabını vps ile size teslim ediyorum. Siz sadece reklamlarinizi takip ediyorsunuz.
- Reklami aktif bir sekilde size teslim ediyorum, teslimattan sonra askıya alınma, incelemeye girme gibi durumlarda sorumluluk kabul etmiyorum.
- Reklam hesabınızı Teslim etme sürem 5 gün. anlastiktan sonra en fazla 5 gün içinde reklaminizi aktif şekilde teslim ediyorum. ( Genelde 3 günde onaylanir)
- Google Alışveriş reklamlari hizmet dışıdır.
- Domaininize bir zarar gelmiyor cok uzun süredir bunu yapiyorum. Hic bir sorun olmadi. Zaten boyle birsey olsaydı herkes rakibinin domainine reklam çıkıp rakibini banlatirdi. Ama siz genede tedbirli olmak istiyorsaniz ana domainin dışında yedek verebilirsiniz.
-Bir Kişiye aynı anda en fazla 2 hesap verebilirim.
- Ödemenin yarısını anlastigimizda diğer yarisini ise hesabı teslim ederken alıyorum.
- Olurda reklaminizi 5 gün içinde teslim edemezsem paranizin tamamını iade ediyorum.
-- Hizmetin Ücreti 500₺'dir --
Yukarıda çalışma ve çalışma kosullari belirtilmistir. Bunlarin dışına asla cikilmayacaktir. Sadece yukaridaki şartları kabul eden arkadaslar iletişime geçsin lutfen