-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsenseden bir gun cok kazanirsam ertesi gun reklam alanlari ya bos yada yarim yamalak cikiyor bide hitimde dusus yasaniyor hitimin hepsi organik bu durumu yasayanlar varmi ben anlamadim adsense biseler yapmaya calisiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hit düşüyorsa google güncellemelerinden kaynaklı bir dalgalanma olabilir. Sitenizin sıralamasında düşüşler olmuş olabilir. Adsense ile alakası yok bunun. Benim sitem de son zamanlarda hit kaybı yaşadı. Ama aylardır siteyi güncellemiyorum belki o yüzdendir benimki. Sizinkini bilemem.
Fakat tıklamalara oranla kazancım yine düşmüş görünüyor. TBM yarı yarıya azaldı. Ben bunun pandeminin tekrar alevlenmesinden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Pandeminin ilk zamanlarinda da bu şekil bir düşüş olmuştu. Sonra biraz toparladı, şimdi tekrar düştü.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam benim asıl anlatmak istedigim bir gun kazanc firlarsa ertesin gun kazanc yerlebir ve reklam alanlarım bos gozukuyor ben buna bi anlam veremedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İşte biraz da pandeminin etkisiyle reklam sayısı az olduğu için bu az reklamı bütün sitelere paylaştırmaya çalışıyorlar hite oranla. Bu yüzden sizin kazancınız bugün düşük olur yarın artar, benimki bugün artar yarın düşer.
Reklam sayısı arttığında sorun kalmaz. Yine reklam sayısı az olduğu için tbm rekabeti de az oluyor ve isteyenler düşük tbm ile reklam verebiliyor. Bu yüzden tbm'lerde de düşüşler var. Benim deneyimlerime göre bu durumdan çıkardığım anlam bu. Daha bilgili arkadaşlar da konuyu görünce cevap vereceklerdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Arkadaşın dediği gibi pandeminin de etkisi var ancak reklam engelleme kısmına bir göz atın derim. Burada kitlenizi analiz edebilmeniz önemli. İnsanların ilgilenmeyeceğini düşündüğünüz reklamları engelleyin. Gözle görülür artış olacaktır tıklama oranlarında
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam o reklamları engelledigimde tbm duser mi peki ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende engelleyip deneyecegim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Site adresiniz nedir?
Teknoloji Haberleri Sitesinden 🔥 Tanıtım Yazısı 🚀 Satın Al! > https://bit.ly/3xzclQd