-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kısaa link çalışması yapan script olaabilir.
resif
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
Ö** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hosting yahoo da ftp yok o yüzden maalesef
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tema satışı bence güzel olur.
resif
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
Ö** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dns yöneldirme varmış gerçi harici bir site yapabilirim.... ne olmalı sizce? ben tema pazaryeri olsun aracı olayım ben diyorum... malum dolar yüzünden kimse öyle istediğ kadar tema alacak durumda değil, alanlarında envato vs eğer abonelikse hepsini kullanması mümkün değil ve satabilirler ... bu yüzden bir pazaryeri iyi olur gibi tema satışına... ya da sadece yahonun izin verdiği şekilde bir site yapacağım ben sizlerden gelen temaları sitede listeleyeceğim... almak isteyenlere satıp temayı ulaştırıp, paradan biraz komisyıon alıp ücreti temayı satana ulaştıracağım...
resif
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
Ö** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Burası pazaryeri işlevini görüyor zaten.. Ben daha elit bir platform kurmak istiyorum. Mesela senin envato üyeliğin var yada başak bir şey satmak istediğin sitede bir bölüm açacağım orda senin hzimet ve ürünlerini satmana aracılık edeceğim. Böyle 10-20 kişi ile çalışıp ayrıca web tasarım dersleri vb eklemek daha mantıklı gibi.. Yani hem başvuru kaynağı olmalı hemde tedarik...
1 kişi bu mesajı beğendi.
resif
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
Ö** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet daha çok işini kaybetmiş iş bulamayan ve bu işlere yeni girmiş insanlara hem rehberlik hemde tedarik yapmak.. işin kurdu olanlarla uğraşmak zor... onların işi gücü warez crack uyanıklık ölücülük... forum siteleri onlara yeter...
Siteyi ayrıca tasarlamayı düşünmüyorum Yahoo nun sunucusu ve tasarım arayüzü gayet başarılı 1 haftadır uğraşıyorum ve herşey var nerdeyse güzle bir sunum için ... Joomla kullanıyorum ayrıca ben daha çok. Ama Wordpress ihtiyacı da olacak.. Ben şuan youtube kanalını açıp siteyi bitiriyorum.. Katılmak isterseniz bana yazın özelden... Wordpress te bir arkadaşa ihtiyaç var