-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Web yazılım geliştirme
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar.
Web sitesi, mobil uygulama, masaüstü uygulama ve diğer çeşit aklınıza ne gelirse somut bir şekilde yapılan ve piyasaya satışı sunulan bir hizmet/ticari üründe yer alıyorum. Maksimum 2 aya bitecek gibi..
Asıl sorum şu prosedür veya resmi şekilde benim burada yer aldığımı nasıl gösterebilirim, sözlü olarak yaptım demek yerine bir kanıt nasıl gösterebilirim
Teşekkürler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ekibin arasına adını yazdırmak en önemli etken. bir sözleşmeniz ve bu konuda bir maddesi olmalı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşın dediği gibi. Bu işe başlarken her şeyi içeren bir sözleşme olmalı ve kimin isminin kimden daha önce yazılacağına kadar madde madde yazılmalı. Yoksa tüm işi siz yapacaksınız ama elini projeye sürmeyip oraya gelip çay içen birinin ismi sizinkinden önce yazılacak, olmaz öyle. Tabi bu olması gereken kısmı ama malesef ülkemizde sözleşme kültürü yok. "Sen bana güvenmiyor musun, biz yamuk yapmayız" mantığı var. İnsanlar birbirinin sözüne güvenerek ortak iş yapıyor, sonra hüsran...
Şu aşamada sanırım sözleşmeniz yok. Programa isminizi yazdırmaya çalışacaksınız eğer yazarlarsa. Web sitelerinde "künye, ekibimiz, emek verenler, çalışma arkadaşları" gibi sayfalara isimler yazılır. Programlarda da yine benzer veya hakkında sayfasına isim yazan oluyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.