-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostlar herkese merhaba bir sorum olacaktı. Ben satış ortaklığı üzerine bir web site açmayı düşünüyorum. Ancak sıkıntı şu ki yazmak istediğim konuların anahtar kelime rekabeti yüksek. Mesela "en iyi koşu ayakkabıları" isimli bir makale yazmak istiyorum, ancak bu rekabete bakıyorum yüksek. Google da ilk sayfa da çıkma şansım yok gibi duruyor doğal seolarla. Ama belki doğal seo ile cikilabilecek bir yol vardır. Bu konuda bilginiz var mı? Kısaca sorum şu rekabeti yüksek anahtar kelimelerde nasıl Google da ilk sayfa da çıkabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:)
karamsar olmayın. Bir makale arıyorsunuz diyelim... Adı da Google nelere dikkat eder olsun. Bu arama sonucunda sizce hangi sitelerin ilk sıralarda çıkması lazım. "Ee Google tabi" dediğinizi duyar gibiyim...
Tam metni tırnaksız arayın bakalım ne çıkacak karşınıza... :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam anladığım kadarıyla rekabeti yüksek bir alanda niş siteniz olursa çıkabilirsiniz diyorsunuz. Ancak benim düşündüğüm sitede kadınlara yönelik her türlü ürünü "en"li bir şekilde tanıtmayı düşünüyorum.
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Çalışmaya bir yerden başlarsanız gerisi gelir. İlk başta yazmaya başlayın :) . Sonra rakiplerinizi inceleyerek içeriklerinizi revize edin. Sosyal medya kitlesi oluşturarak ilerleyebilirsiniz ikinci adımda.