-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar merhaba, Web Programlama ile uğraşıyorum. Kali Linux'a geçmek istiyorum. Acaba çok bir sıkıntı yaratır mı bana ? Bu zamana kadar hep windows kullandım. Alışma sürecini saymıyorum ama program kurma gibi veya localhost sunucu kurma gibi durumlarda sıkıntı çıkmaz dimi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Localhost gibi şeyler windows'tan kolay kurulur da.. Neden kali? Beş para etmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Discord: Nekro#8006
Instagram: @emirhan.k0c
webtegez
İstersen Milyoner Olursun
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektronik Teknikeri - PHP'ci
-
-
Ad Soyad
B** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben şuan kali kullanıyorum geçici olarak. Ama uzun süre linux kullanan biri olarak kali de kullandığınız veya kullanmak istediğiniz neredeyse tüm uygulamaları diğer linux os lardada rahatlıkla kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Sadece kullanmak istediğiniz programın ismini bilin yeter. Hiç olmazsa “apt-get install *****” komutu ile rahatlıkla kurabilirsiniz. Kalinin tek esprisi web tool programlarının siz uğraşmadan hazır yüklü olarak gelmesi. Zaten kalinin en son çıkan güncellemesinde de kali kurulum adımında detaylı olarak sana neleri yüklemeni istediğini soruyor zaten. O yüzden beğendiğin rahat esnek yapılı linux kullanman yeterli bence.
Batuhan P. | SoftVore.com