-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar youtube bazı kanallar yorumlarda yüksek beğeneli yorumlara yorum yapıyorlar ve kendi reklamlarını yapıyorlar bende kendı kanalımda böyle reklam yapmak istiyorum ama ben yorum atınca spama düşüyor gizli sekmeden bakınca veya başka bir kanaldan bakınca gözükmüyor diğer kanallar nasıl yapıyor adamlar aynı kanalda 10 tane yorum atıyor bunun taktiği nedir eski hesaptada denedim yeni hesaptada denedim olmuyor bir türlü bu işin sırrı nedir yardımcı olur musunuz
SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDER MİSİNİZ?
İnstagram sayfamız
www.instagram.com/gul.yabaniii
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / K
-
Meslek
yönetici asistanı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bendede aynı durum var
https://r.adbtc.top/527427
coinpayu.com/?r=ceysa09
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende denedim. Hiç gözükmüyor. Bir bakıyorum adam aynı videonun altına doldurmuş yorumları. Takip++
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cidden bende anlamıyorum ben 1 yorumu atıyorum bazen o bile spama düşüyor adamlar aynı yorumu 50 kere yazıyorlar herkes de görüyor bunu nasıl yapıyorlar anlamıyorum
İnstagram sayfamız
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ayarlardan bağlantıları engellediysen bağlantılar spama düşer. Diğer kanal sahipleri de bağlantıları engelleyebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bağlantı değil normal sadece yazı yazıyorum oda spama düşüyor mesela bazı adamlar bir reklam yourumu yapıyor kanalımı takip etsene diye tüm yorumlara yazıyor hepside gözüküyor spama düşmüyor ama benim yorumlar direk spamda 1 tane bile atsam spama düşüyor
İnstagram sayfamız
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu arada youtube'nin gizli algoritması bazı yorumları spama düşürüyor. Örneğin reklam amaçlı yazılan aynı yorumları fark ediyor ve spama atıyor. Herhangi bir kanal sahibi sizin yorumunuzu engellerse, bu engel diğer kanallarda da etki gösterebiliyor. Youtube bazen yanlış ve haksız yere de spama atabilir.
Spama düşme sebeplerinden bazıları,
videoyu izlemeden hemen ilk saniyelerde yorum yapıyorsanız bu şüpheli bir harekettir ve spama düşersiniz.
Hesap değiştirip farklı hesaptan yorum yaparsanız spama düşersiniz.
Birine düşmanlık yaparak her yüklediği videoya sürekli dislike atarsanız youtube bunu fark eder ve spama düşersiniz. vb.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tmm da bazı kanallar video yu atar atmaz direk spam atıp kendi kanallarının reklamını yapıyor ve bunu 1 yorumda değil 5-10 tane yoruma yazıyor ve spama düşmüyor ilk dakka bunu yapıyorlar nasıl oluyor bunu nasıl çözecez yapanlar nasıl yapıyor
İnstagram sayfamız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / K
-
Meslek
yönetici asistanı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bir forumda denk gelmiştim öncelikle tarayıcıdaki çerezleri temizleyin öyle girin denmiş ardından ilgili video altına yorum yapmadan 15 20 sn video izlenmeli biraz vakit geçirilmeli ondan sonra yorum yazılmalı denmiş yorumlardada olumlu bildirimler yapılmış birde öyle deneyelim olumlu olumsuz bildirimlerinizi yazın lütfen
https://r.adbtc.top/527427
coinpayu.com/?r=ceysa09