-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emlakçı
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
selamlar .net core ile kendime bir site yaptım.yeni bir proje düşünüyorum haber içerikli.Bunu wordpressle mi yapmalıyım yoksa .net ile devam mı etmeliyim.Sorma amacım bir çok kişi wordpress kullanıyor artı yönü çok mu diye merak ettim.Siz haber sitesi yapmak isteseydiniz hangi platformu tercih ederdiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wordpress ile .net in aynı işi yapan farklı unsurlar olduğunu düşünüyorsunuz sanırım.
domain uzantısının net com blog gibi bir uzantıya sahip olmasının pek önemi kalmadı artık. Önemli olan içeriklerde ne sunduğunuzdur.
Kullanım aracı olarak wordpress tavsiye edilir. Dünya genelinde neredeyse 100 milyon site wordpress tabanını kullanıyor.
Themeforest gibi platformlarda bir çok tema seçeneği bulabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bence .Net Core ile yap hem farkındalık yaratırsın hemde ilerde bunu Sciprt olarak satabılırsın.
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
.net core ile yapmanı öneririm. Hem CSS framework'ü öğrenmiş olursun hemde .net te kendini geliştirmiş olursun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
May the force be with us...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Advertising works
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şu anda 60 milyonun üzerinde sitede wordpress alt yapısı kullanılıyor. Bu sayısı ise şu ana kadar tüm dünyada açılmış olan sitelerin yaklaşık olarak %23'den fazlasına tekabül ediyor.