-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dostlar merhaba,
Sağlık sektöründe niche bir sitem var ve 180 küsür gayet uzun dolu dolu makalem var makalelerim ortalama 1000 - 3000 kelime uzunluğunda fakat konular yavaş yavaş tükenmeye başladı ve kurgu üretmekte zorlanmaya başladım. Son zamanlarda sıralamalarım düşmeye başladı ve kullanıcı davranışlarını incelediğimde ağırlıkla benim içeriklerimde geçen başlıklara yönelik aramalar yapıyorlar ama doğrudan başlığa yönelik linki olan sayfalar, benim sayfalarımdan daha önce geliyor maalesef.
Örnek başlık: X hastalığı nedir?
Makale içindeki alt başlıklar: X hastalığı nedir, belirtileri, tedavisi, ameliyat sonrası vs. vs. diye uzayıp gidiyor. Düşüncem bu belirtisi, tedavisi gibi makale içine yazdığım alt başlıkların hepsini ayrı bir post olarak yazıp en azından doğrudan link alabilmek ama SEO tarafında olumlu / olumsuz durumu konusunda çekimserim.
Daha önce bu tarz bi strateji üzerinde çalışan arkadaşlar oldu mu sonuçları nasıl oldu vs? Fikirlerinizi alabilir miyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
wpmavi.com’da Burak hocam her şeyi açıklamış. Tamamen okursanız, seo adı altında bilgi birikimi yapmış olursunuz. Şiddetle tavsiye ederim, iyi forumlar.
duzur85
Kafa Nereye Bizz Oraya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bankacı, Gezgin, Hayalperest
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam uzun uzun yazınca açıkçası içerikte istenileni veremiyorsun bi nebze siteye gireni çok yoruyorsun.
www.gezelim.me
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şöyle Düşünün;
A kullancısı B konusunu ararken içinde C konusundan bilgi isteyebilir
Ya da X sitesinin yazısı kaç kelime, hangi başlıkları kullanmış bunlara bakabilirsiniz.
Ben mesela depresyon nedir için yazı yazsam altına depresyondan nasıl çıkılır, depresyon belirtileri, tedavi çeşitleri olarak da alt başlıklar ekleyerek yazımı güçlendiririm
2 kişi bu mesajı beğendi.
antikkentleri.com
tatilyardimcim.com
Wordpress Uzmanı & Seo & Editör