-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Benim arabam var değeri 140 150 bin tl gibi şimdi ben düşümdüm ki uzun zamandır yazılıma çok meraklıyım arabamı küçültüp oradan gelecek 60 70 bin tl ile kendimi eğitime vermek istiyorum ( okul değil üniversite bitti ) yazılım eğitimleri kursları yazılım üzerine öğrenebileceğim ve bu konuda kendimi eğittirebileceğim işe girmek ve bu sektörde ileri derece olabilirsem eğer hayatımı mesleğimi sadece bu işten kazanmak istiyorum bu para ile nasıl bir eğitim nasıl bir yol izlemeliyim kendimi nasıl yönlendirmeliyim yardımcı olabilecek var mı ? YA DA
Birde şöyle düşündüm ben 1 yılda normalde iş yerinden ne kazanıyorsam onu kenara atıp udemy de istediğim dilleri bilgileri 1 yıl boyunca kendimi vererek bir çok proje çıkartıp öyle öğrenmek doğru olur mu ?
+ Şuan udemy de 7 kurs aldım işten çıktıktan sonra işte de günde 3 4 saat olmak suretiyle sürekli kursları çalışıp eticaret projeleri çıkartıyorum
Öğrenmeye çalıştığım diller
vue.js java laravel sqlite
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Ajansı
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Udemy'den devam önerim mobildir. Mobil app
1 kişi bu mesajı beğendi.
Blogfinans.com Türkiye'nin ilk Yapay Zeka Finans Bloğu
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bazı insanlar anlatıma ihtiyaç duyarlar, sizin öğrenme yetiniz bağlı.
Backlink & SEO Ajansı - Haber ve forum sitelerinden backlink satışı. forum sitesi
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Benim teorim çok kötü teori ile bana hiç birşey öğretemezsiniz pratikte ise deli gibi kaparım bilgiyi. Sizin öğrenme şeklinise göre eğerki eğitimin faydası olacaksa udemy ile başlarsınız yok ben senin kafandayım diyorsanız en erken vakit scriptleri bozmaya başlayın derim. Fakat bu işin her nekadar yazılı eğitimini alsanızda karşınıza onlarca hata gelecek bunları yorumlamak mesele.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
web designer
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence mantıklı bir yoldan gidiyorsun. ancak udemy bir tık sonrasında yeterli kalmayabilir. şuan da bir detaylı bir yazılım eğitimi almak istersen 10bin lirayı gözden çıkarman gerekiyor. bire bir eğitim aldığında olay farklı oluyor. ingilizcen de varsa birçok kaynaktan yararlanma imkanın artacaktır. şimdiden başarılar
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Bu yastan sonra zor hocam parani bosa harcama
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Proğramcı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben hiç anlamıyorum böyle şeyleri... Yazılım öğrenmeyi istemek ve "Para" bağlantısı...
Böyle bir bağlantı yok ki..
Boş ve keyifli bir zaman aralığı,
Bir bardak çay...
Yazılımı anlamak için başka şeye ihtiyaç yoktur.
Bir kaç video
Bir kaç örnek script
Bir kaç makale
Sonrasında zaten birşeyler kaptıysanız küçük küçük projelerle birşeyler yaparsınız. Sonra yeni bir ufak proje. bitire bitire devam edersiniz.
İlginç ilginç başlıklar....
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dostum bence gereksiz yere para harcama şuan google bir kaç arama yaparak bir çok şeyi öğrenebilirsin sonrasıda sana bağlı projeler geliştirdikçe kendinde gelişirsin ki günümüzde bir sürü forum siteleri var wm aracı var burda yapamadığını sorarsın bence boş yere para harcama
SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDER MİSİNİZ?
İnstagram sayfamız
www.instagram.com/gul.yabaniii
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Önerim şu adım adım projeler belirleyin bu projeleri yapmak için deadline koyun bu projeyi yaparken aynı zamanda mecbur araştırma içinde olacaksınız böylece çok daha verimli bir öğrenme olacaktır. Projeyi bitirince diğer projeye başlayın böyle böyle geliştirin bence ekstra para harcamaya gerek yok internet gibi devasa ve ücretsiz bir kaynak var.