-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Siteler için gerekli yeni nesil resim formatı WEBP kullanıyorum işimize yarar teşekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Teknoloji Haberleri Sitesinden 🔥 Tanıtım Yazısı 🚀 Satın Al! > https://bit.ly/3xzclQd
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WEB
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
JavaScript teknolojini kullanarak görüntülerinizin boyutunu sıkıştırıyoruz ve bu sayede depolama alanından tasarruf edebilirsiniz. Web sitenizdeki fotoğrafları optimize ederek sayfa yüklenme hızını da arttırabilirsiniz. Bazen yüksek boyuttaki görselleri e-mail yoluyla atarken sorun yaşanabiliyor, koyut.com bu konuda da size yardımcı olarak işlerinizi daha hızlı yapmanıza imkan verecektir.
Sadece 2dk ayırarak deneyebilirsiniz. Cep telefonunuzdan fotoğraf yükleyin yada online olarak anlık çekin veya da bilgisayar ve tablet üzerinden yükleyin sonucu göreceksiniz...
JavaScript teknolojisini kullandığımız için görselleriniz asla biz tarafından görülmez yani veri tabanına işlemeden direk web tarayıcısından base64 teknolojisi ile sıkıştırır.
Olumlu yada olumsuz yorumlarınız sitenin gelişmesi için çok önemlidir. Şimdiden teşekkür ediyor ve yorumlarınızı bekliyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WEB
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar düşüncelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum. güncel +++
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WEB
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sıkıştırma optimizasyonu güncellendi. Yakın zamanda PDF sıkıştırma da getirmek istiyorum. İşe yarar bir şeyler yapmak istiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel bir proje ama eksikleri var.
1-Sürükle bırak yok.
2-Görselleri kırpıyor. (Sıkıştırılmış olarak indirdiğim görsel, yüklediğimden farklı ölçülerde)
3-URL ile görsel ekleme yok.
Başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler