-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Saat 10.00 ve 22.00 saatleri dışında.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben anlamadım gitti ya ben çok salağım ya da bunlar çok akıllı. Akıl alır gibi değil. 10-20 arası dışında yasak nedir! Günün en aktif zamanları dışında yasak getirmenin anlamı nedir yav
1 kişi bu mesajı beğendi.
"Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyenindir.”
https://www.bilgisefi.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hükümet en başta 2 ay sokağa çıkma yasağı getirse,
Bu süre içinde ülkeye turist almasa ve yolları, caddeleri, sokakları ve bütün kamu alanlarını dezenfekte etse,
Vatandaşlara sadece 2 ay, evde kaldıkları süre boyunca her ay asgari ücret desteği sağlansa
Ülkede virüs kalmazdı. Vatandaş da mutlu olurdu ama ne yazık ki bunu bile yapacak ekonomik gücümüz yok
Fys
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bizim ülke de herkes ya siyasetçi ya futbolcu zaten herkes herşeyi biliyor bir tek devlet bilmiyor bizim millet kadar devletine düşman daha bir millet tanımadım yarım akıllarıyla devlete ayar vermeler oturdukları yerden ya sabır
https://feza.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / 1
-
Meslek
1
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Evet olması gereken dışarıdan insan almayıp herkesi en az 15 gün evde tutup virus olmayan bir yaşam sağlamaktı. Bizim bunu yapabilecek ekonomik gücümüz yoktu fakat bağış kampanyaları düzenlendi bankalara kredi verin talimatı verildi. Sonuç olarak virüs iyice yayıldı ekonomi dahada kötüye gitti. Virüsün ortaya çıktığı milyar nüfuslu Çin'de hayat normale dönmüşken bizde her geçen gün kötüleşiyor. Allah sonumuzu hayır eylesin.
Profesyonel SEO Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
350 bin kişiyle cami açmanın sonuçları..
Backlink & SEO Ajansı - Haber ve forum sitelerinden backlink satışı. forum sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İnsanlar tedbirsiz olduğu sürece (bencillikleri nedeni ile) bir halt olmaz bizden.
Ama klavyeden sallamak kolay tabii.
Hükümete ona buna laf yetiştireceklerine tedbirsiz insanlara laf etseler bence çok daha iyi olur. Ama nerede o bilinç? İlla muhalefet olma uğruna devam etsinler.
Maskenin önemi binlerce kez anlatıldı ama hala gezme tozma peşindeler mesafe kuralına uymadan.
İşin kötü tarafı çoğu anlamıyor virüsü kaptığını ve başkalarına bulaştırdığını. Kendisi yüzünden ölen insanların olabileceği gerçeğini de umursamıyor.
İnsanlık bitmiş, virüs bitmese ne olacak ki.