-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
V** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar oldum olası bilgisayarı daha doğrusu teknolojiyi çok seviyorum en sevdiğim meslek usanmadan sıkılmadan yaptığım ama gel gör ki bir site kurup para kazanmak ise de en büyük hayalim.Google Adsense konusuna hakimim ama ne yazık ki maddi imkanlarım el vermiyor.Bazı forumlara bakıyorum yok bu kadar kazandım şu kadar kazandım gibi başlıklar açıyorlar.Ulan ben bi kazaniyim hevesi olan yapma isteği olan herkese yardım ederim de kimse kimseyi düşünmüyor artık uzun lafın kısası Aranız da etik olmayan sitesi olupta para kazanan varsa bana yardımcı olup bir müddet kazanmama yardımcı olursa çok sevinirim.Kazandıktan sonra kendi etik ve yasal sitemi kurup paramı kazanıp hayalimi gerçekleştirmek tek temennim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ne tür bir site istiyorsunuz? Blog tarzı site açacaksanız zaten zor bir şey değil. Nasıl ki bir sosyal ağda hesap açıyorsunuz, girip blogger'da hesap açacaksınız ve siteniz hazır. Hesap açıp siteyi oluşturmak 5dk sürüyor. Sitede sosyal ağda paylaşır gibi içerik paylaşacaksınız. İşin temeli bu, bunu yaptıktan sonra zaten ufak tefek püf noktaları zamanla öğrenirsiniz (domain, ssl, seo vs.)
1 kişi bu mesajı beğendi.
TNT
Aforizmalar...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
44, (%100)
Sen bir domain bul hosting sponsorun ben olurum c class hostingimde barınabilirsin genç arkadaş :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Back-End Developer
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
seo ve firewall konusunda yardımcı olurum. Fakat biraz araştırmanız gerek bu işleri deneme yanılma yoluyla öğrenmek çok daha iyi.