PHP PDO SON YAZILIM FARKI İLE BAYRAM ÖZEL SEKTÖREL SCRİPTLER
TEK ALIMDA 79TL TOPLU ALIMDA 999TL
MÜŞTERİLERİMİZİN DEĞERLİ YORUMLARI
mamu adlı üyeden alıntı
bende 1 adet nakliyat scripti aldım. hızlı ve sorunsuz bir alışveriş oldu, teşekkür ederim.
Creatus29 adlı üyeden alıntı
2 adet script satın alındı, mail hızlıca teslim edildi. kurulum aşaması vs geçtikten sonra bilgilendirme yapılacaktır. şimdilik sorunsuz gözükmekte.
noktavevirgul adlı üyeden alıntı
arkadaştan daha önce 4 adet script satın aldım cok ilgili bir arkadaş herkese tavsiye ederim... yine lzım olsun yine alır kendisi ile tekrar çalışırım.
Biu adlı üyeden alıntı
Arkadaştan script alındı, ilgili ve işini bilen bir arkadaş ne dediysek script düzenlemelerinde sonuna kadar destek oldu.��
HaldizWeb adlı üyeden alıntı
Firmanın kullandığı yazılım gerçek anlamda kullanıcı odaklı sistem üzerinde değiştirmek istediğiniz tüm alanlar yönetim panelinden değişebiliyor yani %100 admin kontrollü bir yazılım. Her yönüyle memnun olduğumuz yazılımın yanında anlık destek alabiliyor olmakta çok keyifli bir çalışma yapmamıza sebep oldu. Bundan sonraki işlerde sizinle çalışacağımızdan emin olabilirsiniz.
abirkan adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
Klima scripti alındı. Gayet başarılı bir script olmuş. Ozan Bey'in ilgi, alaka ve desteği için ayrıca teşekkür ediyorum.
Saygılarımla,
A.B
hicyilmazz adlı üyeden alıntı
Ozan Bey ile bir proje için anlaşma yaptık ciddi anlamda tasarımın ve işin arkasında duran bir arkadaş.
İşini seven, projeye ekstra özellikler eklemek isteyen ve hep yanınızda olacağının güvencesini veren bir arkadaş.
İki taraf için de hayırlı olsun.
bugrakaraman adlı üyeden alıntı
Scripti satın aldım ve anında teslim ettiler çok ilgili şekilde tüm düzenlemeleri ve ekstraları yaptılar.Saat geç de olsa aradığımda geri çevirmediler hemen ufak tefek isteklerimi hallettiler .Hiç bu kadar ilgili bir firma görmemiştim . Gayet başarılılar ve yapamayacakları bir iş daha GÖRÜLMEMİŞTİR diyorum yani iddialı bir firma ve çok saygılı kişilikler .Ayrıca script çok başarılı sizlere örnek olması amacıyla kurduğum 3 domainimi paylaşıyorum ..
https://kopeksatis.com/ http://kedisatis.com/ http://kussatis.com/ Eğer bir ilan scripti arıyorsanız mutlaka bu arkadaşlarla görüşmelisiniz . İlginize tekrardan teşekkür ediyorum , doğru adres sizsiniz ...
doktorx adlı üyeden alıntı
V1-v2-v3-v4- ve son v5 de alındı seri tamamladı. İlgisi için teşekkür ederiz. Hayırlı satışlar.
İlgi hizmet sorunsuz kesinlikle tavsiye edilir.
EBT adlı üyeden alıntı
Mobilya scriptini aldım ve kurdum PDO olarak gerçekten özenilerek hazırlanmış fiyatı ise gayet uygun
en ufak sorunda dahi whatsapp üzerinden destek veriyor tavsiye ederim.
Gtech adlı üyeden alıntı
Scrpti satın aldıkdan sonra kurulumu yaptım. ADMİN DEMOSU harika Herşey ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Modül Full responsive uyumlu kullanımı rahat ve Şık
Teşekkür ediyorum...
krypton adlı üyeden alıntı
Bu sektörde sizden daha kaliteli işinizi yapan daha güzel tasarım yapan bir firma görmedim elinize sağlık :)
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: SonYazılım (11.02.2022 21:26)