lostyazilim
tr.link

Aklıma gelen bir proje paylaşmak istiyorum

6 Mesajlar 1.056 Okunma
lstbozum
tr.link

EgeDizayn EgeDizayn WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 27.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Analiz Teknisyeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad R** K**
  • Mesajlar 439
  • Beğeniler 58 / 46
  • Ticaret 42, (%98)
Merhaba arkadaşlar,
Aklımda şöyle bir proje var.

Tutar yada tutmaz şeklinde yorum istemiyorum. Sadece nasıl yapabilirim diye yol gösterebilecek akıl verebilecek arkadaşlar yazarsa seviinirim.
Öncelikle projem için
1-Sağlam alt yapıya sahip bir web sitesi yapacağım
2-Bu web sitesinde kullanıcı hesap acacak.
3-Hesaba özel bir kamera yayın yapacak. bu kamera bir yeri gösterecek ve sadece bu hesap o kamerayı izleyebilecek. Mesela 100 üyemiz var ve bu 100 üyeye ayrı ayrı 100 kamera tahsis edilecek ve bu her üye sadece kendi kamerasının gösterdiği alanı izleyebilecek. Biri diğerinin kamerasının görüntüsünü izleyemeyecek. Belki şöyle birşey yapılabilir. İzin isteği gönderilip izin alındıktan sonra kişiler birbirlerinin kamera görüntülerini izleyebilir.

ÜYELER NEREYİ İZLEYECEK DEDİĞİNİZİ DÜŞÜNEREK

Her üyeye bir labaratuar kurulup bu laboratuar her kişiye özel olacak ve biz bu laboratuarda çalışacaz ama kendi kendşmşze değil üye kişi girip bize sitede bulunan belli başlı direktifler olacak sadece onları yaptırabilecek. örneğin etrafı toparla, şu testi yap, şu makinada çalış, ve bize yaptırdığı her işlem karşılığında belli bir miktar ücret ödemek zorunda kalacak.///// Bu temsilidir. Aklımızdaki olay bambaşka ama ana fikir üyelerin bizlere verdikleri (site üzerinden belli başlı) direktifler doğrultusunda biz haraket edecez. yine söylüyorum TUTAR yada TUTMAZ tavsiyesi almak değil amacım. sadece bu sistemi nasıl kurabilirim.

Her kullanıcıya kamera nasıl atayabilirim. 100 kullanıcıya 100 kamera atayabileceğim bir sistem varmı. 75 kullanıcı olur 100 kamera olur 25 kişi 2 kamera görüntüsü ister onların hesabına 2 kamera atayabiliriz bu sistemi nasıl kurabilirim.

ONLAR NE KAZANACAK DERSENİZ...
onlarda kendi çaplarında birşeyler kazanacak ama tabi işe yatırdıkları paralar çok cüzzi paralar olacağı için genelde kazanamayacaklar onlardan para çıkışı olacak ama ürün/mal kazanacaklar. tabi kazandıkları ürün/mal yatırdıkları parayı karşılamayacak. o yüzden bu konuya girmeyelim.

bu projenin orjinalini 3 5 kişiye aktardım ve bunların hepsinden talepleri karşılayamazsın diye cevap aldım. 100 kamera dedim kazandıkça 200 olur 500 olur.
100 kameraya 1-2 kişi yetişebilir 200-300-500 üye olunca çalışan sayısı artar bir şekilde talep karşılanabilir.

+18 bir site gibi birşey değil +18 canlı yayın diye birşey aklınıza gelmesin.

wmaraci
reklam

Supercalifirigida Supercalifirigida WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 373
  • Beğeniler 125 / 176
  • Ticaret 1, (%100)
kamera üzerinden yayın yapacaksınız. rtmp serveri gerekiyor. 100 kullanıcıya kadar büyük bir sunucuya ihtiyacınız olacağını düşünmüyorum.

diğer dediğiniz şeyler ise php yada farklı diller ile yapılabilir

Wordpress Kurulum & Destek Hizmetleri İçin PM.

Javadanadam Javadanadam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2020
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 474
  • Beğeniler 331 / 148
  • Ticaret 3, (%100)
Twitch gibi yani.

athirsizi athirsizi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2020
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 530
  • Beğeniler 328 / 197
  • Ticaret 0, (%0)
O işlemler büyük maddiyat ister, maneviyat olarak desteklerim ancak hepsi bu. :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad R** K**
  • Mesajlar 439
  • Beğeniler 58 / 46
  • Ticaret 42, (%98)

athirsizi adlı üyeden alıntı

O işlemler büyük maddiyat ister, maneviyat olarak desteklerim ancak hepsi bu. :)

Aslında çok büyük bir maliyeti yok kamera sistemi ve internet bağlantısı iş örnek verdim laboratuar diye labıratuar işi maliyetli olur ama aklımda olan iş maliyeti yok denecek kadar az.

• Üyelik 27.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad R** K**
  • Mesajlar 439
  • Beğeniler 58 / 46
  • Ticaret 42, (%98)
Bir web sitesi üzerinnden uygulama yapılacak. ve user/kullanıcı verilecek ve her usere bir kamera atanacak. kameralar sabit duracak. biz karşılayacaz. bizim istediğimiz alanı görecek tabi bunun karşılığında belli bir ücret ödeyecek kullanıcı. Kurulum maliyetini zaten kişiler kendileri ödeyecek. User açan herkeze bu sistemi kurmayacaz. user açar belli miktar bir ücreti olacak o ücreti yatırır sonrasında kullanmaya başlar. burada amaç kullanıcının para kazanması değil zevk alması. Tekrar söylüyorum. +18 içerikler aklınıza gelmesin.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al