lostyazilim
tr.link

Blackstar Uygulaması İle Ücretsiz TrueFeedBack (TFB) Token Kazanın

6 Mesajlar 1.698 Okunma
lstbozum
tr.link

livaneli0834 livaneli0834 kriptopara.in Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 5 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

TrueFeedBack Nedir?
TrueFeedBackChain, blokzincir tabanlı bir veri toplama ve analiz platformudur. TrueFeedBack uygulamasında kullanıcılar anonim kalırlar ve paylaştıkları veriler için kriptopara ödülü kazanırlar. TrueFeedBack her türlü verinizi kazanca dönüştürür! iOS ve Android marketten ulaşabileceğiniz mobil uygulama ile anket, görev, etkinlik, reklam, haber ve oyun özelliklerinde gerçekleştireceğiniz her türlü faaliyet için TFB token ödülü kazanabilirsiniz.
KAZANDIĞIM TBF TOKENLERİ NASIL ÇEKERİM ?
Kazandığınız TBF Tokenleriniz en az 50 000 olduğu zaman ERC-20 Destekli bir cüzdana ve ya borsadaki TBF Cüzdan adresine çekim talimatı verebilirsiniz.Bir diğer seçenek ise uygulamada en az 20 000 TBF Token varsa Alışveriş bölümünden Amazon çeki satın alarak Amazon firmasından yapacağınız alışverişlerde kullanabilirsiniz.
TAVSİYE KAZANÇLARI
Uygulamaya giriş yaparak en alt sağ taraftaki hesabım bölümüne tıklayarak referans kodunuzu sosyal medya hesaplarınızda ve ya arkadaşlarınıza uygulamayı tavsiye ederek kayıt işlemini başarıyla tamamlayarak uygulamada aktif olan her bir kullanıcı için 500 TBF Token ödül kazanırsınız.

TrueFeedBack Token Bounty Kampanyası

Blackstar Uygulamasını İndirirerek mail adresiniz ve Referans Kodu ile kayıt olun.Mail adresinize gelen doğrulama kodunu ilgili yere yazarak uygulamaya giriş yapın.
TFB REFERANS KODU:Z3EY6KM3
TFB ANDROİD APP İNDİR:https://bit.ly/2KiF8oz
TFB İOS APP İNDİR:https://apple.co/3pFjvie
İlk önce anketler bölümündeki hoşgeldin anketini tamamlayarak 500 TBF Token kazanın.Daha sonra günlük olarak uygulamaya giriş yaparak haberleri okuyarak,reklamlara tıklayarak hediye token kazanın.Oyun oynayarak ilk 3 dereceye girerseniz ödül token kazanırsınız.

TFB Token anlık olarak İdex,Bithumb Global,Hotbit,Nominex ve UniSwap Borsalarında işlem görmektedir.

NOT:İOS Uygulaması yenileniyor.Kayıt esnasında hata verebiliyor.Yakın zamanda yeni APP Yüklenecek.Android telefonlardan kayıt açarak İOS Telefonlar ile kullanılabiliyor.

TFB HABER MAKALE DETAY:https://bit.ly/38Svt23

UYGULAMANIN KISA BİR VİDEOSU
https://youtu.be/Uicgqmfq31g

www.kriptopara.in/
wmaraci
reklam

Aat3452 Aat3452 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.02.2020
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Is gelistirme
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Ne kadar surede ne kadar kazanc peki bilginiz varmi?

• Üyelik 20.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 5 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Şu anda 5 borsada alınıp satılabiliyor.Ne kadar kazanacağınız yapacağınız faaliyetlere göre değişir.
IOS Güncelleme çalışmaları devam ediyor.Haksızlık olmaması için IOS Güncelleme bittikten sonra daha fazla görev,etkinlik,reklam ve anket yayınlanacak ve bir günde elde edeceğiniz toplam kazançlar da artacak.Projesi çok sağlam ve güzel yerlere gelme şansı bulunuyor.

www.kriptopara.in/

• Üyelik 20.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 5 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

TrueeFeedBack Blackstar uygulamasından kazandığımız TFB Tokenleri Çekmeye devam ediyoruz.

Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: livaneli0834 (20.05.2022 00:33)

www.kriptopara.in/
wmaraci
wmaraci

burak6969 burak6969 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2020
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Paramın yatmadığına dair iletişime geçtim ve hesabımı banladılar gerekçeleri ise hesabımın referansları hesapların hepsi yandex.com ile kayıt olmuş ve çoğunun sifersi aynı dediler fakat tek bir telefon cihazından bir hesaba giriş yapılıyor 5 gün içerisinde ben 200 den fazla hesap nasıl kendim kayıt ettirebilirim arkadaş cevre dostlarım ailem kayıt oldu ve güvenmedikleri için hepsi yandex.com dan yeni hesap açtılar ve bana koymam gereken şifre diye sordular bende çoğuna bir şifre verdim bu yüzden aynı şifreleri fakat böyle bir uyarıları yoktu rn basta bahane bulup banladılar bilginize.

• Üyelik 20.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 5 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Uygulamayı yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum.En son  MEXC Borsasına gerçekleştirdiğim çekim aşağıdadır.Çekim yaptığım tarihte 2815 TL Yapıyor.Fakat ben satmayı düşünmüyorum.

Buna benzer ücretsiz para kazandıran uygulamalar için aşağıdaki Telegram Kanalını takip edebilirsiniz.

TELEGRAM:https://t.me/hepsiucretsiz

www.kriptopara.in/
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al